RS18409_kongebrogaarden-vinsmagning-88392.jpg
Gastronomi

Kongeophold

Café gourmand
Velkomstbobler
4-retters middag
Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. Café Gourmand, 4-retters middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.

Oplevelse i særklasse

Comwell Kongebrogaarden åbner dørene for et Kongeophold, hvor du kan nyde den hyggelige stemning, god mad og vin, og få et afbræk fra hverdagen.

Følelsen af luksus og mad i særklasse er omdrejningspunkterne, når du nyder et Kongeophold på Comwell Kongebrogaarden. Hotellets nyindrettede værelser og den fantastiske udsigt over Lillebælt indbyder samtidig til afslapning og hygge.

Vi byder dig på Café Gourmand, udvalgte lækkerier fra vores konditor og valgfri kaffe eller the, mellem kl. 14 og 16.00 (tidspunkt aftales ved ankomst). Til middagen begynder vi med velkomstbobler efterfulgt af 4 serveringer i restauranten. I dette ophold får du også en overnatning i vores flotte værelser og en morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Til middagen kan du tilkøbe en vinmenu, der er afstemt til middagen.

Værd at vide om opholdet

Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Kongebrogaarden, og ankomst er mulig alle dage.

Bestiller du ophold for 8 personer eller mere, beder vi dig kontakte hotellet.

Middag for børn under 12 år ikke er inkluderet i prisen, der kan bestilles fra vores børnemenu og betales efter forbrug.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til vandet ved en lille, idyllisk lystbådehavn. Det arkitekttegnede hotel er omgivet af bøgeskov og dyrehave og indrettet med kunst og dansk design, når det er bedst.

Faciliteter: Restaurant, hyggelig bar med brasseriekort og pejs, vinkælder, udendørs terrasse med udsigt over vandet, pool og sauna, fitness, udlån af cykler, gratis WiFi, gratis parkering

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Måske du også kunne være interesseret i?

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SpaGastro

Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomst-champagne, udsøgt 5-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

SpaVelvære

Giv plads til velvære og ro. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, en 35-minutters spabehandling, velkomstdrink, skøn 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.