kongebrogaarden-026.jpg
Gastronomi

Stort Kongeophold

Café gourmand
Velkomstbobler
6-retters middag og vinmenu
Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.

Nyd et afbræk fra hverdagen i smukke omgivelser

Bliv forkælet med mad og vin i smukke omgivelser, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene op til et helt særligt Stort Kongeophold.

Lad ikke forkælelsen vente og tjek ind allerede fra kl. 14:00. Slap af og pak ud uden stress på dit værelse, og om eftermiddagen byder vi dig på Café Gourmand - en række udsøgte lækkerier fra vores konditor og en valgfri kaffe eller the.

Om aftenen starter vi med at byde på lidt velkomstbobler. Derefter kan du se frem til en middag i særklasse, hvor smagsløgene forkæles med en fantastisk middag med 6 serveringer og dertilhørende vinmenu samt mineralvand. 

Efter middagen kan du nyde hotellets fantastiske udsigt over Lillebælt eller trække dig tilbage til dit værelse og nyde en dejlig overnatning i et af vores dejlige værelser. Og der er ingen grund til at stresse med tjek ud, da du med dette ophold først skal tjekke ud senest kl. 13:00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og give dig en oplevelse i særklasse.

Værd at vide om opholdet

Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato.

Opholdet kan bookes på Comwell Kongebrogaarden og ankomst er mulig alle dage.

Middag for børn under 12 år er ikke inkluderet i prisen, der kan bestilles fra vores børnemenu og betales efter forbrug.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

Bestiller du ophold for 8 personer eller mere, beder vi dig kontakte hotellet.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelser

Måske du også kunne være interesseret i?

Comwell Borupgaard restaurant mad middag
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
RS18409_kongebrogaarden-vinsmagning-88392.jpg
Gastronomi

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. Café Gourmand, 4-retteres middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.