Comwell Borupgaard

Velkommen til Comwell

Comwell Borupgaard

Velkommen til Comwell

Aktuelt

Se lokaler og mødepakker
Lad os hjælpe dig med dit næste møde
Vi har lokalerne, den gode forplejning og professionel mødeplanlægning.
Mødedeltagere arbejder i CoWork område
Forårstilbud
Spar 15% på populære ophold
Tag på forårsudflugt i Danmark og bliv forkælet på vores hoteller med spa, middag og bløde dyner.
Comwell_Summer_RAISFOTO_2343.jpg
Nyhed
Comwell vinder bæredygtighedspris
For 6. år i træk er Comwell Hotels den hotelkæde i Danmark, som danske forbrugere opfatter som den mest bæredygtige.
esg-mennesker.png

Tilbud & oplevelsespakker

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på SpaDelight ophold

Spar 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet.
Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april samt alle weekender og helligdage i april og maj.
Comwell Bygholm Park værelse værelser
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på overnatning med morgenbuffet

Spar 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april samt alle weekender og helligdage i april og maj.
Comwell_Klarskovgaard_RAIS6454.jpg
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet

Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet, overnatning og stor morgenbuffet. Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april samt alle weekender og helligdage i april og maj.
Comwell_Spa_RAIS3855.jpg
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell_Spa_RAIS4364.jpg
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.

Møder og oplevelser hos Comwell

Vores hoteller er skabt til at opfylde dine behov. Når I som virksomhed skal mødes mange eller få, holde fest, og når du vil fejre dit bryllup, din fødselsdag eller nyde en eventyrlig weekend. Vi elsker at have gæster og er klar til at tage godt imod jer!

Overnatning
Hoteller i hele Danmark
Har du brug for et godt sted at overnatte, når du rejser med arbejde eller nyder din ferie? Vi tilbyder mange forskellige værelser og en populær morgenbuffet.
Møde & Konference
Professionelle rammer
Få de bedste forudsætninger for et succesfyldt møde. Hos os får du lokaler, der passer til jeres behov, og it-assistance, MeetingDesign og forplejning i særklasse.
Mødelokale M9 på Comwell Copenhagen Portside
Fest og selskab
Hold din næste fest hos os
Et romantisk bryllup, en rund fødselsdag eller et brag af en firmafest. Hos Comwell ved vi, hvad der skal til for at holde en fantastisk fest, og vi hjælper gerne med planlægningen.
Spa
Vand, velvære og hvile
Sæt tiden i stå og slap af i vores indbydende spa på Comwell Kellers Park, Comwell Borupgaard og Varberg. Her venter dig en verden af velvære med spafaciliteter både inde og ude.
Comwell_Spa_RAIS3563.jpg

Få mere ud af dit ophold

BTB, business, CAA, Comwell Aarhus, mennesker, statister

Bliv medlem af Comwell Club

Comwell Club er for dig, der overnatter i forbindelse med møder, konferencer og forretningsrejser. Og for dig, der holder ferie, en forlænget weekend eller en fest for venner og familie.
Det koster ikke noget at være med i Comwell Club, og du kan optjene bonusnætter, få point for dine ophold og fester og masser af andre fordele.

Læs mere
Dine fordele i Comwell Club
Nyd en bonusnat
Har du overnattet 8 gange, får du en bonusnat på et af vores hoteller
Få 5% af din regning i point
Når du overnatter, spiser eller holder fest, får du 5% af din regning i point. 1 point er 1 kr.
25 point fra start
Opret dig som medlem i dag og få 25 point på din konto
Vind et gavekort
Hver måned udlodder vi to gavekort til nye overnattende medlemmer
Nyd en bonusnat
Har du overnattet 8 gange, får du en bonusnat på et af vores hoteller
Få 5% af din regning i point
Når du overnatter, spiser eller holder fest, får du 5% af din regning i point. 1 point er 1 kr.
25 point fra start
Opret dig som medlem i dag og få 25 point på din konto
Vind et gavekort
Hver måned udlodder vi to gavekort til nye overnattende medlemmer
GavekortGiv et gavekort der skaber minder

Weekendophold

RS14545_11105-c88f9cdc83c1857-autorotated.jpg

Har du lyst til luftforandring, en tur til vandet eller lidt kultur? Så er Comwell din base, og vi har masser af tilbud til dig, der vil på weekendtur - også i hverdagene. Se f.eks. vores koncerter med overnatning og fristende gourmetophold. Du kan også vælge et golfophold i naturskønne omgivelser eller et afslappende spaophold med masser af forkælelse.

Weekendophold i Danmark
Vores engagement

I Comwell har vi en stor forpligtelse over for medarbejdere og samfund. Derfor arbejder vi hver dag med en lang række ESG-initiativer og påtager os et vigtigt ansvar i at være en god arbejdsplads – vil du være med?

Om Comwell
ESG-rapport

Ambitiøse mål med bæredygtighed

I Comwell arbejder vi fokuseret med bæredygtighed. Derfor har vi udgivet vores første ESG-rapport med konkrete indsatsområder og mål.

Et af vores mål handler om, at vi vil være CO2-neutral i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040. Du kan læse mere om vores arbejde og ambitiøse mål i ESG-rapporten.
Job i Comwell
MedarbejdereSe vores ledige jobs

Kom og bliv vores nye kollega

I Comwell er vi hele tiden på udkig efter nye, engagerede medarbejdere, der har mod på hotelbranchen. Du kan blive tjener, elev, kok, receptionist og meget mere, så det er bare med at få skudt en ansøgning afsted i vores retning.

Du kan glæde dig til at blive en del af en hotelkæde med super glade medarbejdere, en virkelig spændende hverdag og i det hele taget en virksomhed i kraftig vækst.

Til alle vores gæster

I Comwell gør vi hver dag vores bedste for at du kan føle dig godt tilpas - ja, nærmest hjemme. Derfor tilbyder vi altid en række services, du frit kan benytte, og vi går højt op i den mad, vi serverer morgen, middag og aften.

Services
Hjemme hos os
Ladestander til din elbil og en god løberute. Vi har det, der skal til for at give dig en god dag, så du kan føle dig hjemme - også når du er ude.
Mand på hotelværelse
Co-Work
Tag plads på kontoret
Har du brug for at arbejde fokuseret eller holde et kort møde, så tag plads i vores Co-Work område. Her er fri wi-fi, kaffe og te.
Co-Work på Comwell Copenhagen Portside
Mad & Drikke
Maden i fokus
Dagens vigtigste måltid? Her er det morgen, middag og aften, når vores køkken går i gang og laver mad med fokus på økologi, lokale råvarer og kvalitet.
Fiskefrikadeller med grønt
Pudeprogram
Sov godt
Hvordan er din yndlingspude? Du kan vælge blandt flere forskellige slags, så du får den bedste søvn hos os.
CHO_Standard_twin room4.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Mona_1.12.1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Henrik Hjorth_1.jpg

Comwell og SMILfonden skaber unikke oplevelser for alvorligt syge børn

Siden 2017 har Comwell samarbejdet med SMILfonden for at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag. Comwell og SMILfonden forsøger sammen at skabe rammerne for, at udsatte familier får en vigtig pause fra sygdom med forkælelse og fællesskab med ligesindede. Mange af disse familier har aldrig haft mulighed for at tage på ferie, fordi besøg på hospitalet og sygdom fylder i deres hverdag.
SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG