Storslået bryllup lige midt i storbyen

WplusB0319_1.jpg
Om bryllup på Comwell Hvide Hus Aalborg
Lokation
Aalborg, Nordjylland
Max. antal gæster
200 gæster ved runde borde og 198 værelser / 400 sovende gæster
Pris
Kuvertpris fra kr. 1.025,- (inkl. værelse til brudeparret)
Bonusinfo
Hotellets cocktailbar (og byens bedste) er et meget populært indslag.
Lokation
Aalborg, Nordjylland
Max. antal gæster
200 gæster ved runde borde og 198 værelser / 400 sovende gæster
Pris
Kuvertpris fra kr. 1.025,- (inkl. værelse til brudeparret)
Bonusinfo
Hotellets cocktailbar (og byens bedste) er et meget populært indslag.

Storslået, storby, romantisk

Lad vinden i trækronerne erstatte kirkeorglet og hold en smuk og meget stemningsfuld vielse eller bryllupsreception på vores store terrasse med udsigt til den smukke gamle bypark. Instagram gløder! Og jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder. 

Til bryllupsmiddagen kan I byde bryllupsgæsterne velkommen med et glas bobler eller en drink fra byens bedste cocktailbar og nyde den i det grønne, før elevatoren f.eks. suser til 15. etage.

RS14721_11286-36bde401ab7e453-autorotated.jpg

Men først lidt bryllupsplanlægning...

Ét er lokalerne, men lige så vigtigt er, at jeres mavefornemmelse er god. Derfor taler vi rigtig meget sammen. Kemien er nemlig helt afgørende, og I skal være trygge. Det er jo ikke en stol, I køber. Det er en ’once in a lifetime’-begivenhed! Et bryllup på Comwell Hvide Hus Aalborg er skræddersyet og nøje udvalgt, præcis som kjolen. Og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre! 

2-3 måneder før brylluppet sætter vi os sammen med vores køkkenchef og konditor, og vi får talt menu og vine. Køkkenchefen er ikke bleg for at fægte lidt med arme og ben og tegne på servietter, når han passioneret fortæller om alle mulighederne! Og vi får meget ros for vores mad, som ikke mindst giver noget for øjet med flot afstemte farver på tallerkenen.

RS14169_10629_3eacc2eb26afdab.jpg

Vores køkken har fokus på økologi og bæredygtighed. Vi får råvarer fra de lokale gårde og glæder os over dét væld af guld, de forskellige måneder byder på. Og I er meget velkomne til at booke en prøvespisning til DKK 350,- pr. person eksl. vin.

Har I et særligt ønske til jeres bryllupskage, er vores dygtige konditor absolut mester i kager, der vinder mange hjerter, også på Instagram!


Byens bedste bar er åben

Som noget helt særligt har vi på Comwell Hvide Hus Aalborg byens bedste cocktailbar. Og det er ikke bare noget, vi siger. Baren har vundet priser for sine cocktails, og mange brudepar vælger cocktailbar som indslag, simpelthen fordi det giver en rigtig god stemning, når der står bartendere og shaker cocktails, også uden alkohol. Baren kan afregnes efter forbrug eller som fri bar.

RS17586_comwell-hvide-hus-aalborg-coworking-015.jpg

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Det er ikke kun elevatoren til 15., der giver det skønneste sug i maven. Det gør udsigten også! Højt hævet over byen og dens farverige liv til flere sider er bare et imponerende skue. Men alle festlokaler på Comwell Hvide Hus Aalborg har noget unikt. Fra det intime og hyggelige med biopejs til det storslåede med mange gæster.

Vores store festlokale, Kilden, ligger mellem stuen og første sal. Her har I mulighed for at komme ud på en stor, overdækket terrasse og udsigten over Kildeparken fra panoramavinduerne er magisk og meget romantisk. I festlokalet er her scene, flygel og store sølvlysestager på gulvet.

De fleste brudepar vælger runde borde med 8-9 personer ved hvert bord. Men skulle der være problemer med at få bordplanen til at gå op, kan hovedbordet laves som langbord.


Bordpynt og dekoration

Med i kuvertprisen hører opdækning med duge, servietter, lys efter eget valg og buket på bordet. Men vi hjælper også gerne med at drysse hjerter på bordet eller sætte den lille gave til gæsten ud for hver kuvert. Sofie, vores dygtige blomsterdekoratør, arrangerer gerne blomster til både bryllupsbord og kirke. Og mod tillæg stiller vi teknikker til rådighed til f.eks. AV-udstyr og projektor, hvis der skulle være behov for det. Ekstra lys op ad væggen eller draperinger i loftet klarer vi også.


Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt, og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-morgenmad og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med masser af kærlighed i luften og resten af selskabet. 

Selskabspakker

Kontakt os gerne, så snart I kender datoen. Så kan vi nemlig begynde at tale om mad, pynt, lokaler og alt, hvad der er vigtigt for jeres bryllupsfest. Vores dygtige festarrangører har stor erfaring og bidrager gerne med råd og vejledning. Vigtigst er dog, at vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og sammen skaber den fest, der opfylder alle jeres ønsker.

Lad jer inspirere af vores mange selskabspakker, bryllupsreception og mulige tilkøb.

Se vores selskabspakker