Aktiviteter på Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Cykeludlejning
Tag ud i det fri og oplev skoven og stranden nær hotellet, eller cykel ind til Helsingør og snup en is. Du kan leje cykler på dagsbasis. Henvend dig blot i receptionen.


Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.


Saunagus i udendørs natursauna
Vi tilbyder vores gæster afslappende og enkeltstående oplevelser, med gusmestre som gør hver behandling unik. Her har du mulighed for at opleve forskellige aromatiske saunaoplevelser såsom midnatsgus, romantisk valentinsgus, tirsdaggus og saunagus.

Saunagus er ren velvære for krop og sind. Med rene æteriske olier tilrettelægger vores dygtige gusmestre en skøn aromaoplevelse for dig, hvor de vil fordele varmen og oliernes duft ved hjælp af en særlig svingteknik med et håndklæde.


Spa- og skønhedsbehandlinger
På Comwell Borupgaard ved Helsingør er det muligt at blive forkælet med lidt ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. Vi har højtuddannede spaterapeuter, som tilbyder behandlinger fra top til tå. Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af behandlinger til ansigt, hænder, fødder og resten af din krop.


Petanquebane i haven
Nyd eftermiddagen i vores store park og tag et spil petanque. Kugler kan lånes i receptionen.

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Seværdigheder og attraktioner nær hotellet

Kronborg Slot
Oplev en af Danmarks vigtigste kulturhistoriske seværdigheder: det storslåede og imponerende Kronborg Slot, der udefra fremstår som både en blanding af elegant kongeslot og brutal militær fæstning.

Fredensborg Slot
Fredensborg Slotshave er et af Danmarks største historiske haveanlæg. De lange lige alléer, som udgår fra slottet i stjerneform, er et træk fra havens oprindelige franske barokstil. Visse alléer blev genskabt i 1970'erne til 1990'erne som et dansk eksempel på den pompøse stil, som kendes fra Versailles ved Paris. På tur igennem den smukke have opleves talrige skulpturer.


Frederiksborg Slot
Frederiksborg Slot ligger smukt på tre små holme i Slotssøen i Hillerød. Inden for slottets mure venter store kulturelle oplevelser for hele familien, mens de naturskønne omgivelser indbyder til fredfyldte havevandringer og sejlture.


Louisiana
Er du til moderne kunst, så er et besøg på Louisiana et must. Det verdensberømte museum er et af de mest besøgte museer herhjemme og byder på skiftende kunstudstillinger året rundt.


Helsingborg
Tag færgen fra Helsingør over til den svenske købstad Helsingborg. Her finder du hyggelige stræder og gode butikker.


Karen Blixen Museet
Rungstedlund er forfatteren Karen Blixens fødehjem. Her boede hun hele sin barndom og ungdom, og det blev igen hendes hjem, da hun vendte tilbage til Danmarks efter 17 år i Afrika. Her boede hun indtil sin død i 1962., og det var her hun skrev sine verdenskendte fortællinger.


Museet for Søfart
M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som søfartsnation i rammer skabt af den prisvindende tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group. Her finder du ikonisk arkitektur i en tidligere tørdok med moderne udstillinger med kant om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer.


Danmarks Tekniske Museum
Danmarks Tekniske Museum er et teknisk museum, der ligger i Helsingør ikke langt fra hotellet. Det udstiller fly, veteranbiler, dampmaskiner, cykler, computere, telefoner og meget mere teknik på 8.000 kvadratmeter. Hvert år fejrer museet Fars dag med en stor maskinfest. I ferierne er der som regel særlige aktiviteter for børn. Udenfor er det på visse dage muligt at køre med minitog.

Foto: Thomas Rahbek

Comwell Borupgaard

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste strand
Hop i bølgen blå eller nyd udsigten over Øresund og Sverige på den lille, hyggelige Snekkersten strand, der ligger i gåafstand fra hotellet. I forbindelse med stranden finder du også den atmosfærefulde Snekkersten Havn – en anbefalet destination for en aften gåtur. 


Nærmeste isbod
Sommer og is hænger unægtelig sammen og en af områdets mest kendte og ældste isboder er Brostræde Is i Helsingør, hvor du kan sætte tænderne i en hjemmebagt isvaffel. Du behøver dog ikke gå længere end ned til i ishuset på Snekkersten Havn eller til Hansens Isbod på Strandvejen, hvis din lyst til is skal tilfredsstilles. 


Nærmeste strøg
Helsingør er en af Danmarks ældste købstæder. En slentretur ned af byens gågader uden et specifikt ærinde og med masser af tid til at suge byens og butikkernes indtryk, er et must for dig, der elsker shopping eller blot nyder byens puls. 


Nærmeste skov
Vores ”lokale” Egebæksvang Skov finder du blot 4 km fra hotellet. Der findes P-plads ved skoven. Alternativt skal du blot køre ét stop med Kystbanetoget til Espergærde station, hvorfra du nemt kommer til skoven. 

Nærmeste seværdigheder
Helsingør og omegn tilbyder en bred vifte af kulturelle seværdigheder. Blandt de mest kendte er M/S Søfarts museet, Kronborg Slot, Louisiana. Området tilbyder mange andre oplevelsesværdige attraktioner. 


Nærmeste picnicsted
Vores skønne store have er oplagt til picnic og vi kan kun anbefale dig en afslappende stund blandt parkens mange og gamle træer. Lån et tæppe og læg dig i græsset, slap af og nyd lyden og duften af sommer.


Nærmeste golfbane
Kokkedal Golfklub er har gennem årene udviklet sig til et anerkendt 18 hullers golfanlæg. De 6327 meter fra tee 63 byder på ægte udfordringer for de længstslående, mens de øvrige fire teesteder (59, 55, 49 og 39) er en oplevelse for spillere på alle niveauer. Banen er en parkbane i let kuperet, terræn med varieret beplantning, og den snor sig rundt om Kokkedal Slot.