🇹undefined

🇹undefined

I hjertet af Odense

4.2 / 5

I hjertet af Odense

4.2 / 5

Oplevelsespakker

Comwell morgenmad
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Overnatning med morgenbuffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på ophold inklusiv 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42
Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
Miniferie

Miniferie med middag

Nyd et miniferie ophold på 3 dage og 2 nætter, og lad dig forkæle med middag af sæsonens friske råvarer, begge aftener.
Comwell morgenmad
Overnatning

Overnatning med morgenbuffet

Overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter

Velkommen på Comwell H. C. Andersen Odense - Dolce by Wyndham

Nu kan du opleve vores velkendte brand, godt management og veludviklede koncepter i Danmarks 3. største by.    

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i centrum af byen kun få minutters gang fra stationen, gågaden og H.C. Andersens Hus og andre seværdigheder. Så uanset om du har brug for overnatning i forbindelse med et privat- eller et forretningsophold, så er Comwell H.C. Andersen Odense det ideelle valg midt i Danmark.

I forlængelse af hotellet tilbyder vi nogle af landets bedste og mest fleksible mødefaciliteter i ODEON.

Vi tilbyder bl.a.
Værelser
Vi har 157 bekvemmelige og moderne værelser tæt på det hele
Møde- og eventfaciliteter
Vi har 24 møde- og konferencelokaler, en stor konference- og koncertsal og selskabs- og eventfaciliteter
Øvrige faciliteter
Restaurant, bar, gratis Co-Work område, fri WiFi, 2 fitnesslokaler, VIP-lounge og businesslounge
Services
Roomservice, pudeprogram, rens- og vaskeservice, parkering mod betaling samt ladestandere til el-biler
Værelser
Vi har 157 bekvemmelige og moderne værelser tæt på det hele
Møde- og eventfaciliteter
Vi har 24 møde- og konferencelokaler, en stor konference- og koncertsal og selskabs- og eventfaciliteter
Øvrige faciliteter
Restaurant, bar, gratis Co-Work område, fri WiFi, 2 fitnesslokaler, VIP-lounge og businesslounge
Services
Roomservice, pudeprogram, rens- og vaskeservice, parkering mod betaling samt ladestandere til el-biler
Vores værelser

Vi har 157 værelser fordelt på syv kategorier, som alle har høj bekvemmelighed i særklasse kombineret med en eventyrlig beliggenhed i hjertet af H.C. Andersens fødeby.

Comwell H. C. Andersen Odense standard double room
24 M2
Standard Double Room
Med et standardværelse får du bekvemmelighed i særklasse kombineret med en eventyrlig beliggenhed i hjertet af H. C. Andersens fødeby. Nyd aftenen foran fjernsynet og sov som Prinsessen på Ærten i vores behagelige twin beds.
Comwell H. C. Andersen Standard Plus Room
28 M2
Standard Plus Room
Vores businessværelse er et oplagt valg for dig som er på forretningsrejse i H. C. Andersens eventyrlige fødeby eller blot ønsker lidt ekstra selvforkælelse. Bryg en kop kaffe på værelses egen kaffemaskine, slap af foran fjernsynet og sov som Prinsessen på Ærten i vores behagelige twin beds.
24 M2
Handicap Room
Vores handicapværelser er brugervenlighed er i fokus. Dette betyder bl.a. ekstra gode adgangsforhold til værelset, større badeværelse, badesæde og håndtag i bruseren og gelænder omkring toilettet. Kontakt venligst hotellet på forhånd, for at bekræfte om dette er ledigt eller hvis der skulle være yderligere spørgsmål.
Comwell H. C. Andersen Odense superior single room
24 M2
Superior Single Room
Med et superior værelse får du det lille ekstra, når det kommer til dit ophold. Denne type værelse er placeret på hotellets øverste etage og er indrettet med lækkert interiør og egen espressomaskine. Herudover kan vi tilbyde ekstra forkælelse i form af balsam og bodylotion som vil være tilgængelig under dit ophold.
28 M2
Superior Double Room
Med et superior værelse på får du det lille ekstra når det kommer til dit ophold. Denne type værelse er placeret på hotellets øverste etage og er indrettet med hyggeligt afslapningshjørne med lænestole, samt lækkert interiør og egen espressomaskine. Herudover kan vi tilbyde ekstra forkælelse i form af balsam og bodylotion som vil være tilgængelig under dit ophold.
24 M2
Superior Handicap Room
Vores superior handicapværelser er brugervenlighed er i fokus. Dette betyder bl.a. ekstra gode adgangsforhold til værelset, større badeværelse, badesæde og håndtag i bruseren og gelænder omkring toilettet.

Værelset er placeret på hotellets øverste etage og er indrettet med hyggeligt afslapningshjørne med lænestole, samt lækkert interiør og egen espressomaskine. Herudover kan vi tilbyde ekstra forkælelse i form af balsam og bodylotion som vil være tilgængelig under dit ophold.

Kontakt venligst hotellet på forhånd, for at bekræfte om dette er ledigt eller hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Hotel i hjertet af Odense

Info om dit ophold

Comwell H.C. Andersen Odense ligger centralt placeret i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter, få minutters gang fra Odense Station og kun 15 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20. 

Gå på opdagelse i den historiske bydel med små butikker og caféer, besøg H.C. Andersens Hus og nyd den afslappede atmosfære på torvepladsen.

Hotellet er desuden nabo til kultur- og konferencecenter ODEON samt Odense Koncerthus. Begge lokationer byder på perfekte muligheder for at afholde konference, kurser og møder.


Comwell H.C. Andersen Odense - en del af Dolce by Wyndham

Comwell H.C. Andersen Odense er en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Så hver gang du bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+ hoteller verden over. Forestil dig det. Du får vores herlige hoteloplevelse OG point, du kan bruge på ferier til alle de lækreste steder i verden: Win-win! Så er du en sand globetrotter med en lang bucketliste med destinationer, så er Wyndham Rewards-medlemsskab oplagt for dig.

Besøg Wyndham rewards

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Vi tilbyder skræddersyet løbe- og gåture, udlån af diverse brætspil samt poolbord.
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
Med et ophold på Comwell H.C. Andersen Odense er du aldrig langt væk fra spændende seværdigheder. Her venter mindeværdige oplevelser for både store og små.
Turister i de små gader med bindingsværkhuse i Odense centrum
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk og find bl.a. nærmeste badetur, grønne område, seværdighed m.m.
Topmoderne mødefaciliteter midt i centrum
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell H.C. Andersen Odense
Fordele til dig
Gavekort
Comwell Sorø
Læs mere her

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
Comwell Sorø
Se alle fordele her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale hos Comwell
Comwell Sorø
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
Comwell H. C. Andersen Odense room
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig en god nats søvn har vi et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Du får en brochure med et udvalg af vores puder og kan så selv vælge den pude, der passer dig bedst.