Vigtig information om dit spaophold

Vigtig info om dit spaophold

Check-in & check-ud

Der er spaadgang fra check-in til check-ud, som kan variere alt efter, hvilket type ophold du har reserveret.

SpaDelight ophold har check-in kl. 14.00 og andre ophold har check-in kl. 15.00.

Hvis du har en overnatning med morgenbuffet er du altid velkommen til at tilkøbe adgang til AquaSpa til kr. 350 pr. person alle dage på nær lørdag, hvor prisen er kr 450.

Ønsker I adgang til AquaSpa før normal check-in, er der mulighed for at tjekke ind tidligere for kr. 100 ekstra pr. time. Tidlig check-in skal bestilles mindst 2 dage før. Det er dog ikke muligt at tjekke ind før kl. 12.00.

Hvis du ønsker sen check-ud koster det kr. 100 pr. time for hvert værelse.

For booking af adgang til spafaciliteter, AquaSpa, SpaDag og spabehandlinger uden overnatning skal du kontakte receptionen på Comwell Kellers Park på tlf. +45 7641 1717. Hvis ikke du kontakter hotellet inden, risikerer du at blive afvist ved ankomst.

AquaSpa

AquaSpa og fitness har åbent fra kl. 07.00-23.00.

Når man opholder sig i vores AquaSpa er det på eget ansvar. Benyt altid de udleverede slippers, når du går fra værelser til spaafdelingen. Inde i spaområdet kan gulvet være meget vådt, pas derfor på det glatte underlag.

Vi anbefaler, at morgenkåber hænges på krogene inde i spaområdet eller låses i et skab.

Børn under 12 år er desværre ikke tilladt i vores AquaSpa. Der er ikke en pool uden for spaområdet. Børn mellem 12 og 16 år har kun adgang i følge med en voksen. Der skal stadig være stille og det er ikke tilladt at løbe rundt.

Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten.

I baren til frokost er det muligt dog ikke efter kl. 17.00. Dog tillader vi bestilling af drikkevarer til at medtage enten på værelset eller i vores AquaSpa. Til spaadelingen vil det blive serveret i plastikbægre.

AquaSpa er mest travlt i perioden lørdag fra kl. 14.00-18.00. Her anbefaler vi at gå en tur i vores smukke område eller nyde en kop lækker kaffe i Baren eller i de hyggelige kurvemøbler nær spaafdelingen.

Det er ikke muligt at spise i vores relax område ved vores Aquaspa eller på terrassen uden for af hygiejniske årsager.

Købes der en behandling til en minimumsværdi af kr. 650,- er der gratis adgang til vores AquaSpa.

Spa uden overnatning

Hvis du ønsker spa uden overnatning, kan du købe adgang til spafaciliteterne for kr. 450 pr. person fra mandag til torsdag i tidsrummet 10.00-18.00.

For booking af adgang til spafaciliteter, AquaSpa, SpaDag og spabehandlinger uden overnatning skal du kontakte receptionen på Comwell Kellers Park på tlf. +45 7641 1717. Hvis ikke du kontakter hotellet inden, risikerer du at blive afvist ved ankomst.

Inkluderet i prisen

Vores spaophold inkluderer ét par slippers, lån af badekåbe, håndklæder samt adgang til AquaSpa. Ved vores andre ophold kan spaadgang tilkøbes for kr. 350 pr. person pr. dag. Vores gæster vil i hverdagene få slippers og kåber udleveret ved check-in i receptionen. Udskiftning af badekåbe koster kr. 50.

På din bekræftelse fremgår det, hvilke måltider der er inkluderet i dit spaophold. Du vil få drikkevarer, medmindre andet er anført, og der er mulighed for frugt og vand i spaafdelingen.

Betaling

På Comwell Kellers Park betaler du for dit spaophold ved afrejse fra hotellet. Såfremt du ikke er boende gæst, skal al betaling for adgang til spa & behandling ske i hotelreceptionen, inden behandlingens start.

Bestilling af behandlinger

Behandlinger skal bestilles ved booking af dit ophold.

Hvis du ønsker ekstra behandlinger, kan du købe dette på dagen, såfremt der er ledige pladser. Det anbefales, at du reserverer på forhånd, da der kan være udsolgt af behandlinger på dagen.

Minimumsalderen er 16 år.

Din reservation af spabehandlinger er først gældende, når du modtager en ordrebekræftelse.

Annullering af behandling

Hvis du ikke har tegnet afbestillingsforsikring, er følgende betingelser gældende:

Spaophold og behandlinger skal afbestilles senest 7 dage før ankomst. Hvis du afbestiller mindre end 7 dage før ankomst, vil du blive opkrævet 100% af den totale pris.

Påklædning i vores spaområder

Som spagæst er det naturligt at være iført badekåbe og slippers hele dagen. Dog er almindeligt tøj påkrævet i vores restaurant og i Brasseriet efter kl. 17.00, medmindre man er der for at bestille en drink.

Husk selv at medbringe badetøj.

Anvendelse af vores faciliteter

Hvis du har en behandling før check-in, vil du også have adgang til vores andre spafaciliteter.

Det er ikke muligt at benytte faciliteterne efter kl. 12.00 på afrejsedagen, medmindre du har en behandling eller har købt sen check-ud.

Rygning

Hele hotellet er røgfrit, og rygning skal derfor foregå udendørs ved vores hovedindgang. Der må IKKE ryges ved de udendørs hottubs. Hvis dette bliver overtrådt, vil det medføre et gebyr på kr. 2.500.

Skal man gå i bad inden en behandling?

Det er en god idé at tage en tur i sauna eller dampbad før en massage, men det er ikke et krav.

Hvis du skal til spaområdet, i vores pools eller i sauna, skal du dog følge vaskeinstruktionen i omklædningsrummet.

Er det tilladt med mobil og computer i spaområder?

Mobiltelefoner er tilladt at bruge i spaafdelingen, men må ikke være til gene for andre gæster, og de skal derfor være på lydløs. Dette er med undtagelse af vores AquaSpas stilleområde, hvor det ikke er tilladt at bruge mobiltelefoner.

Vær opmærksom på, at computere og iPads heller ikke er tilladt at bruge i spa- og relaxområdet.

Brug hashtaget #MitComwell på sociale medier

Hvis du bruger din mobiltelefon til at tage billeder, så du kan mindes dit ophold, er du mere end velkommen til at bruge hashtagget #MitComwell, hvis du poster dit billede på de sociale medier.

Er børn velkomne?

Børn under 12 år er ikke tilladt i vores AquaSpa/pool på noget tidspunkt. Børn mellem 12 år og 16 år har kun adgang sammen med en voksen. Børn fra 0-12 ingen adgang. Vores spa og pool er i samme rum, hvilket ligger til grund for ovennævnte begrænsninger.