Spørgsmål & svar om møde og konference hos Comwell Hotels

Spørgsmål og svar om møde og konference

Spørgsmål og svar

Information når du holder møde og konference hos Comwell

Comwell har hoteller landet over, som har hver deres unikke særpræg. Vi tilbyder lyse møde- og konferencecentre på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores konferencehoteller har moderne værelser og gode placeringer tæt ved lufthavn, nær strand og i smuk natur.

Hvilke konference- og mødefaciliteter vi tilbyder afhænger naturligvis af hvilket hotel I ønsker at afholde møde, kursus eller konference på. Generelt tilbyder vi lyse og indbydende mødelokaler, der varierer i størrelse. Vi forsøger at imødekomme jeres ønsker, alt efter hvilket arrangement I ønsker at afholde. Udover møde- og konferencelokaler har de fleste af vores hoteller også områder, hvor I kan deles op i mindre grupper og arbejde - vi kalder det CoWork-områder. Sammen finder vi de rigtige løsninger til jeres arrangement uanset antal og størrelser på eksempelvis kursuslokaler, konferencerum eller undervisningslokaler. Endelig tilbyder enkelte af vores hoteller auditorier og store sale, der er ideelle til større konferencer, foredrag eller kurser.

Ja, man kan sagtens kombinere møde eller konference med overnatning på et af vores hoteller. Vi tilbyder fordelagtige priser på mødeforplejning og hotelophold i forbindelse med dit arrangement. Overnatning på et dejligt hotelværelse er ideelt til konferencedøgn eller møder, der løber over flere dage. Vi byder naturligvis på sund og nærende morgenmad i forbindelse med et konferenceophold. 

På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet og dermed omdanne hotellet til kursushotel eller konferencehotel

Alle vores hoteller rundt omkring i Danmark tilbyder aktiviteter, teambuilding eller øvelser i forbindelse med møde eller konference. Det øger læring at bryde rammerne for dine møder f.eks. ved hjælp af teambuilding og deltagerinvolvering. Vi hjælper gerne med at finde øvelser og aktiviteter, som du kan tilbyde dine deltagere som en del af jeres mødeprogram eller som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er overstået. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, hvorfor det ofte kalder på udendørsaktiviteter. 

Hos Comwell har vi altid en AV-tekniker til rådighed, så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler. Vi tester udstyret før alle arrangementer, så det hele står klar når I ankommer. Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde. Vi kan hjælpe med musikanlæg, projektor, storskærm, mikrofon eller noget helt femte.

På Comwells hoteller er der gratis trådløst internet, som I kan benytte jer af under mødet eller konferencen. Forhør jer hos det specifikke hotel i forhold til netværksnavn og wifi adgangskode.

Ja, på Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. For Comwell er bæredygtighed og sundhed centralt. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Vi sørger for lokale specialiteter og økologiske råvarer, der er sunde og giver energi til mødet eller konferencen. 

I bestemmer helt selv hvor meget forplejning og hvornår I ønsker det. Det er vores overbevisning, at med en mæt mave og et klart hoved, er I et skridt nærmere et vellykket møde.

MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vi har et team af erfarne MeetingDesigners, og de følger dig fra første telefonopkald og til alle deltagere er taget hjem. Vores MeetingDesigners står til rådighed og hjælper gerne med at planlægge, finde det rigtige mødelokale, komme med forslag og inspiration til aktiviteter samt booking og koordinering generelt. Kontakt en konferencekoordinator i dag for gratis og professionel mødeplanlægning og -rådgivning. 

Hos Comwell er der gode parkeringsmuligheder enten på hotellets egen parkeringsplads eller hos en p-udbyder tæt på hotellet. På mange af vores hoteller kan du parkere gratis. Derudover kan du oplade din elbil i en Clever ladestander mod betaling. Du finder al parkerings information på hotellernes egne generel info sider.

Comwell har enkle, fordelagtige og fleksible annulleringsbetingelser. Afbestilling skal altid ske skriftligt til hotellet. Ved afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen. Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet omsætning på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillingsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af bekræftelsen. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende. Læs mere om frister for afbestilling og de generelle annulleringsbetingelser her.  

Som en del af Comwells mødeservices kan du også afholde virtuelle møder hos os. Vi rådgiver og hjælper med det teknisk set-up uanset om du skal afholde desktop videomøde med få deltagere eller videokonference med mange deltagere. Online møder kan arrangeres, så de passer dine behov uanset mødeformål, om deltagerne sidder på mange eller få geografiske lokationer og dit behov for interaktion med deltagerne. Tag kontakt til dit foretrukne Comwell hotel for at høre mere om virtuelle møder. 

I Comwell gør vi fortsat alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller. Det betyder, at vi har udvidet vores i forvejen omfattende rengøringsprocedurer, med særligt fokus på rengøring af kontaktflader på bl.a. værelser, mødelokaler og restauranter. Derudover hænger myndighedernes retningslinjer synligt og dispensere med håndsprit er tilgængelige i fællesområderne. Mere specifikt for møde- og konferencelokaler gælder, at vi sørger for den fornødne afstand mellem deltagere ift. myndighedernes krav. Vi sørger for løbende udluftning i mødelokaler samt at udskifte kontorartikler som kuglepenne og blokke i mødelokalet. Alt IT-udstyr og -teknik sprittes af inden brug.   

Fandt du ikke svar?

Hvis du har bruge for mere info, svar på spørgsmål eller bare nysgerrig på jeres muligheder, så er vores konferenceteam  altid klar til at hjælpe.

Ring til konferenceteamet