Konference i Jylland

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Vi står klar med et konferencecenter i Jylland

Leder du efter et konferencecenter i Jylland, er du landet det rigtige sted. Hos Comwell er vi nemlig eksperter i at holde møder og konferencer, og vi tilbyder mange mulige lokationer i hele landet. Siden vores eget eventyr begyndte på de jyske egne for over halvtreds år siden, har vi hver dag arbejdet for at skabe de bedste rammer om møder, konferencer og ophold. Vi er derfor godt klædt på til at hjælpe jer med alt fra planlægning, indkvartering og lækker forplejning, så I kan få det bedste ud af jeres konference i Jylland.


Her finder du vores konferencelokaler i Jylland

  • Comwell Hvide Hus Aalborg

  • Comwell Rebild Bakker

  • Comwell Aarhus Dolce by Wyndham

  • Centralværkstedet i Aarhus

  • Comwell Bygholm Park, Horses

  • Comwell Kellers Park, nær Vejle

  • Comwell Kolding

Land eller by - hvad passer jer bedst?

Hvert konferencehotel i Jylland har sin stemning. Vil I mærke byens puls og moderne design, er det Comwell Aarhus, I skal vælge. Hos Comwell Hvide Hus Aalborg får I også byen at se - endda helt fra toppen, hvor I kan vælge et konferencelokale med panorama-udsigt fra 15. etage. Og er I til de særlige omgivelser, også når det gælder en konference i Jylland, er de tidligere værkstedsbygninger for DSB i Aarhus også værd at kigge på - det, der i dag hedder Centralværkstedet og Smedien.  

Skal der være ro og naturskønne omgivelser omkring jer, kan vi anbefale vores konferencehoteller Comwell Rebild Bakker, Comwell Kellers Park nær Vejle og Comwell Bygholm Park ved Horsens, hvor I alle steder har direkte adgang til dejlige gå-ruter i parkerne omkring. Og ja, så er der jo også lige Comwell Kolding, som med en placering midt i trekantsområdet og en kæmpe hall, teatersal og mange små lokaler er en all-time favorite, ikke mindst i forhold til at samle mange til en succesfuld konference i Jylland.

Hvorfor vælge Comwell til din konference?

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

At samle mange mennesker er ikke altid let. Det skal gerne være praktisk overskueligt for alle, og derfor har beliggenheden stor betydning for mange, når de vælger et kursuscenter. I Comwell er vi derfor glade for at kunne tilbyde flere forskellige lokationer i Jylland, og vi hjælper altid gerne med til, at I kan træffe den bedste beslutning i forhold til logistik og transportmuligheder. Hos os behøver I heldigvis heller ikke tænke på at skulle hjem samme dag, for på alle hoteller har vi mange værelser, der står klar til jeres gæster, så de også kan nyde en god nats søvn efter en lang og inspirerende dag.

Plads til over 1000 gæster

Antallet af deltagere er vigtigt, når det gælder om at finde det optimale kursuscenter til jer. Om I 50 eller 300 betyder noget for, hvilket konferencelokale der matcher jeres behov bedst. Nogle steder har vi plads til maksimalt 200-300 gæster i ét konferencelokale og andre steder mere. Hos Comwell Aarhus kan hotellet huse 500 gæster i ét lokale, og lige overfor har Centralværkstedet plads til 700 mennesker. Det største konferencelokale i Jylland findes i Comwell Kolding, hvor der kan være 1064 mennesker samlet i den flotte teatersal. 

Lad os vide, hvor mange mennesker I regner med at blive. Så vender vi tilbage til jer med mulighederne for et konferencelokale, der matcher jeres behov allerbedst. 

Send en mail
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Professionel mødeplanlægning

Når lokalet er på plads, er det tid til at beslutte, hvordan I skal sidde og hvad med teknikken og forplejningen i pauserne?

Der er mange ting at tage stilling til, når man planlægger en konference. Hos os er du altid i gode hænder, for vi har som det første kursuscenter i landet indført det koncept, vi kalder for ”MeetingDesign”. MeetingDesign har til formål at hjælpe jer sikkert gennem hele processen fra planlægning, til afvikling og evaluering. Det betyder, at I på hvert et Comwell kursuscenter vil få tilknyttet en personlig MeetingDesigner, som er jeres kontaktperson og uddannet i at afvikle professionelle konferencer. Det er også jeres MeetingDesigner, som vil hjælpe jer i forhold til forplejning, indkvartering og andet praktik i forbindelse med jeres konference. Og med én personlig kontakt, der kender de små detaljer og ved, at teknikken er vigtig, og at to personer ikke tåler gluten, har I de bedste forudsætninger for at få et vellykket resultat, og at alle gæster går hjem med en god oplevelse. 

Læs mere om MeetingDesign

Mad med stor betydning

Ingen succes uden god forplejning. Dette gælder enhver konference i Jylland - og i resten af landet. Maden er et vigtigt omdrejningspunkt, når I skal bruge tid og kræfter sammen. Der skal energi til hele dagen, og hos os er maden noget, vores gæster kan se frem til som en ekstra oplevelse.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

På alle vores konferencecentre i Jylland har vi eget køkken og en køkkenchef med et team, der går ihærdigt til arbejdet. Vi er entusiastiske omkring mad og ønsker at give alle vores gæster en god smagsoplevelse. Det kan være en hjemmelavet snackbar i pausen, frisk frugt, grøntsager og knækbrød med dip. Til frokost aftaler vi, om I ønsker servering, buffet eller om det er bedre med portionsanretninger klar lige foran jeres lokale. Uanset hvad der passer, sørger vi for, at der er noget for enhver smag - og at alle bliver mætte. Og midt på eftermiddagen, når blodsukkeret falder, er vi klar med en indbydende kagebuffet, der byder på søde, salte og sprøde forfriskninger.

Kærlighed til god kvalitet

Aftensmaden står vi selvfølgelig også gerne for. Og vores morgenbuffeter er et tilløbsstykke, som I får med, når I overnatter hos os. Alle måltider, på hvert et konferencecenter i Jylland, er lavet med kærlighed til god kvalitet og fokus på de varer, der i sæson. I kan også være sikre på, at 30-60% af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Og at vi gør vores ypperste for at undgå madspild.

Hvad med overnatning på et konferencehotel i Jylland?

Er programmet fyldt og vil I være sikre på at få det hele med, er det værd at overveje en konference med overnatning i Jylland. Det vil give jer mere tid den første dag og muligheden for at fortsætte dagen efter, når I har fået en god nats søvn og nydt en dejlig morgenbuffet.

Vi hjælper med de optimale rammer

Vi tilbyder overnatning på alle vores konferencehoteller i Jylland. Kapaciteten er lidt forskellig, så det er vigtigt, at I hurtigt afklarer jeres behov med jeres MeetingDesigner. Skriv det også meget gerne, hvis I forespørger på en konference i Jylland, så vi kan give jer de bedste betingelser fra start. På Comwell Kellers Park har vi for eksempel 134 værelser, mens der på Comwell Aarhus er 240 værelser. 

En konference med overnatning giver også andre fordele. Flere gæster kan bedre fokusere og slappe af, når de ved, at de ikke skal køre hjem samme dag. Og det er en god mulighed for at dyrke det sociale samvær mellem kolleger og fagfæller, når programmet slutter. Så er der tid til en gåtur i området eller en drink i vores hotelbar.

En mere bæredygtig konference

Mindre madspild har længe været et fokusområde i Comwell. For som sagt spiller maden en stor rolle hos os, også når det gælder vores aftryk på omverdenen og vejen mod en mere bæredygtig konference. Vi arbejder derfor med mange initiativer for at bekæmpe madspild - og vi er allerede nået langt!

Som konferencegæst vil I blandt andet opleve, at frokostbuffeten består af flere portionsanretninger. Det er mad serveret i skåle, som er mere hygiejniske og mindsker madspild, fordi portionerne er bedre afstemt. I vil også blive introduceret for et flaskefrit koncept, hvor I selv tapper vand, saft og juice fra haner. Initiativet har alene på et år sparet, hvad der svarer til 200 tons glas og dermed mindre produktion af emballage, mindre vægt under transport og mindre drikkevarespild.

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Vores indsats går hele vejen rundt

Dette er blot få eksempler på, hvordan vi arbejder med bæredygtighed, også når det gælder et konferenceophold. Vores energiforbrug er et andet fokusområde, og her har vores hoteller i de seneste seks år tilsammen reduceret el, vand og varmeforbrug med mere end 20%. Og vi har fastsat et mål om at reducere med yderligere 2% om året.

Vil I vide mere om vores arbejde med bæredygtighed eller konferencefaciliteter og muligheder, er I altid velkomne til at kontakte os.

Send en mail
Ring
Konferencer på Fyn og Sjælland

Hos Comwell Hotels har I mulighed for at holde konferencer i hele landet. Vi dækker nemlig både Jylland, Fyn og Sjælland, hvor vi tilbyder store konferencelokaler med mulighed for overnatning.

Jesper Rais

Konference på Fyn

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Konference på Sjælland