Invitation til køkkenprofessionelle

Netværksstafet for det bæredygtige køkken

Inspirationsdage i hele Danmark

Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Kom med på økologisk inspirationsrejse og smag på dit lokale madnetværk, når vi inviterer til økologisk netværksstafet.

Spørgsmålet fylder mere og mere på dagsordenen i køkkener over hele landet - og hver dag arbejder et væld af lokale kvalitetsproducenter benhårdt for at gøre det nemmere for restauranter, kantiner og andre professionelle køkkener at købe mere lokalt og bæredygtigt.

Økologisk Landsforening og Kost- og Ernæringsforbundet inviterer køkkenprofessionelle til netværksstafet på fem Comwell-hoteller landet over.

Du kan se frem til en inspirerende dag, hvor vi sammen vil udforske regionens økologiske ildsjæle, skabe stærke netværk og fællesskaber, og se ind i fremtidens bæredygtige økologiske køkken. Vi håber, at du vil være med.

Det er gratis at deltage, og du kan se frem til et program med spændende samtaler og madoplevelser.

Se program herunder ved at klikke på den ønskede dag og tilmeld dig der, hvor det passer dig bedst.

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN AALBORG

Tirsdag den 17. august kl. 10:30-16:00
Comwell Hvide Hus Aalborg

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN AARHUS

Torsdag den 19. august kl. 10:30-16:00
Comwell Aarhus

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN KOLDING

Tirsdag den 24. august kl. 10:30-16:00
Comwell Kolding

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN KØBENHAVN

Tirsdag den 31. august kl. 10:30-16:00
Comwell Copenhagen Portside (København)

  • Se mere og tilmeld her

Madspildspris overraekkes til Comwell Hotels

Madspildspris går til Comwell Hotels

Et stort arbejde med at reducere madspild i alle led i fødekæden. Med den begrundelse modtager Comwell Hotels den fornemme madspildspris ”Stræberen”. Prisen er stiftet af De Samvirkende Købmænd (DSK) og hylder mennesker og virksomheder, der gør en forskel i kampen mod madspild.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.

En motiveret koks mad smager bedst

Kom med Comwells køkkenchefer på tur, når de hiver tre dage ud af kalenderen og sammen tager ud i det ganske land for at eksperimentere med nye, planterige smagsoplevelser.