Invitation til køkkenprofessionelle

Netværksstafet for det bæredygtige køkken

Inspirationsdage i hele Danmark

Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Kom med på økologisk inspirationsrejse og smag på dit lokale madnetværk, når vi inviterer til økologisk netværksstafet.

Spørgsmålet fylder mere og mere på dagsordenen i køkkener over hele landet - og hver dag arbejder et væld af lokale kvalitetsproducenter benhårdt for at gøre det nemmere for restauranter, kantiner og andre professionelle køkkener at købe mere lokalt og bæredygtigt.

Økologisk Landsforening og Kost- og Ernæringsforbundet inviterer køkkenprofessionelle til netværksstafet på fem Comwell-hoteller landet over.

Du kan se frem til en inspirerende dag, hvor vi sammen vil udforske regionens økologiske ildsjæle, skabe stærke netværk og fællesskaber, og se ind i fremtidens bæredygtige økologiske køkken. Vi håber, at du vil være med.

Det er gratis at deltage, og du kan se frem til et program med spændende samtaler og madoplevelser.

Se program herunder ved at klikke på den ønskede dag og tilmeld dig der, hvor det passer dig bedst.

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN AALBORG

Tirsdag den 17. august kl. 10:30-16:00
Comwell Hvide Hus Aalborg

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN AARHUS

Torsdag den 19. august kl. 10:30-16:00
Comwell Aarhus

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN KOLDING

Tirsdag den 24. august kl. 10:30-16:00
Comwell Kolding

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN KØBENHAVN

Tirsdag den 31. august kl. 10:30-16:00
Comwell Copenhagen Portside (København)

  • Se mere og tilmeld her

senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.
Portræt_Mikkel Espensen.jpg

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.