Invitation til køkkenprofessionelle

Netværksstafet for det bæredygtige køkken

Inspirationsdage i hele Danmark

Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Kom med på økologisk inspirationsrejse og smag på dit lokale madnetværk, når vi inviterer til økologisk netværksstafet.

Spørgsmålet fylder mere og mere på dagsordenen i køkkener over hele landet - og hver dag arbejder et væld af lokale kvalitetsproducenter benhårdt for at gøre det nemmere for restauranter, kantiner og andre professionelle køkkener at købe mere lokalt og bæredygtigt.

Økologisk Landsforening og Kost- og Ernæringsforbundet inviterer køkkenprofessionelle til netværksstafet på fem Comwell-hoteller landet over.

Du kan se frem til en inspirerende dag, hvor vi sammen vil udforske regionens økologiske ildsjæle, skabe stærke netværk og fællesskaber, og se ind i fremtidens bæredygtige økologiske køkken. Vi håber, at du vil være med.

Det er gratis at deltage, og du kan se frem til et program med spændende samtaler og madoplevelser.

Se program herunder ved at klikke på den ønskede dag og tilmeld dig der, hvor det passer dig bedst.

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN AALBORG

Tirsdag den 17. august kl. 10:30-16:00
Comwell Hvide Hus Aalborg

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN AARHUS

Torsdag den 19. august kl. 10:30-16:00
Comwell Aarhus

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN KOLDING

Tirsdag den 24. august kl. 10:30-16:00
Comwell Kolding

  • Se mere og tilmeld her

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN KØBENHAVN

Tirsdag den 31. august kl. 10:30-16:00
Comwell Copenhagen Portside (København)

  • Se mere og tilmeld her

SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Comwell og SMILfonden skaber unikke oplevelser for alvorligt syge børn

Siden 2017 har Comwell samarbejdet med SMILfonden for at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag. Comwell og SMILfonden forsøger sammen at skabe rammerne for, at udsatte familier får en vigtig pause fra sygdom med forkælelse og fællesskab med ligesindede. Mange af disse familier har aldrig haft mulighed for at tage på ferie, fordi besøg på hospitalet og sygdom fylder i deres hverdag.
Comwell Borupgaard

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.