Ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet

Ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har budt velkommen til Kathrine Brinkløv, der er tiltrådt som ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet i Aarhus. Kathrine kommer med solid erfaring fra servicefaget fra både danske og internationale hotelkæder. Nu skal hun stå i spidsen for at drive og udvikle Comwells unikke Aarhus-venue Centralværkstedet med fokus på skræddersyede arrangementer til både private og forretningsgæster.

Kathrine Brinkløv kommer senest fra en stilling som Event Manager på Tivoli Hotel & Congres Center og forinden da fra lignende stillinger fra hotelkæderne Hilton og Rosewood i England. Kathrine har solid erfaring med planlægning og afvikling af store events, kongresser og konferencer og har ligeledes haft ansvaret for planlægning og konceptudvikling for større sociale arrangementer herunder eksklusive bryllupper.

"Vi er meget glade for at byde Kathrine velkommen til Comwell. Hun er en dedikeret leder, der lever og ånder for servicefaget," lyder det fra Kathrines nærmeste leder Frederik Jelstrup, som uddyber: "Med Kathrines faglige baggrund, stærke kompetencer og kreative tilgang til at skræddersy store arrangementer, er vi sikre på, at hun er den helt rette til at styrke og videreudvikle Centralværkstedets position som et af Danmarks mest attraktive venues for både erhvervs- og private selskaber."

”Service er en del af mit DNA”

Kathrine ser frem til at bringe sin erfaring og passion for service ind i de historiske rammer på Centralværkstedet:

”Jeg er allerede i fuld gang sammen med mit dedikerede team, og jeg glæder mig til at skabe endnu flere unikke oplevelser for vores gæster og udnytte Centralværkstedets inspirerende atmosfære. Service er en del af mit DNA, og jeg kan slet ikke lade være med at skabe gode, mindeværdige oplevelser og gå en ekstra mil for gæsterne. Centralværkstedet er en unik perle, der byder på uanede muligheder,” lyder det fra Kathrine Brinkløv.

Kathrine Brinkløv er uddannet inden for Hospitality og Restaurant Management fra Erhvervsakademiet Dania i Randers og har desuden læst International Hotel Management på Sheffield Hallam University i England. I dag bor Kathrine tæt på Aarhus sammen med sin datter.

Fakta om Centralværkstedet

Comwell Centralværkstedet ligger centralt i Aarhus – ét minuts gang fra Comwell Aarhus og tæt på både byens banegård og Molslinjen. Her finder du både Centralværkstedet og det tilhørende venue Smedien. De nuværende eventlokaler er tidligere værkstedsbygninger for landets DSB-tog, som i dag skaber en urban og stemningsfuld ramme om både private og erhvervsarrangementer.

  • Centralværkstedet: 1200 m2 med plads til 700 gæster i stolerække og 352 gæster ved runde borde.

  • Smedien: 469 m2 med plads til 200 gæster i stolerække og 140 gæster ved runde borde.

  • Direkte adgang til en hyggelig grøn byhave.

  • Mulighed for overnatning på Comwell Aarhus.

Vil du opleve Centralværkstedet?

Comwell Centralværkstedet holder åbent hus den 10. november 2024 kl. 14, hvor det er muligt at hilse på Kathrine Brinkløv og få en rundvisning i de unikke lokaler.

For yderligere information, kontakt:

Signe Kamper Kankelborg

PR- & Kommunikationschef
Comwell Hotels
+45 23328577 / skk@comwell.com

Om Comwell Hotels

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I cirka 55 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over cirka 2.800 værelser samt 370 møde- og konferencelokaler.

PR-FOTO: T&N Hospitality Advisors
Fra venstre mod højre: Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels og Jonas Giersing, CEO i SMILfonden.

Årets velgørenhedspartner på PULS 2024

Sammen er vi stærkest. Det beviser vores strategiske partnerskaber gang på gang. Comwells samarbejde med SMILfonden er ingen undtagelse. Derfor var det en stor glæde for os, at vi kunne overrække lidt ekstra støtte til vores gode partner under dette års PULS-konference arrangeret af TN Hospitality Advisors.
Husk at kreditere med "Michael Stub"

Comwell Hotels vinder to priser ved Danish Travel Awards 2024

Comwell Kellers Park og Comwell H. C. Andersen Odense – dolce by Wyndham kunne i går gå hjem med en flot pris hver. Priserne blev overrakt ved ’Danish Travel Awards 2024’. Her var 500 repræsentanter fra forskellige brancher samlet for at fejre de bedste hoteller og rejseaktører i Danmark.

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).