Slip hverdagen på Comwells spahoteller

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Slip hverdagen på Comwells spahoteller

Det behøver ikke at tage en dagsrejse, hvis du drømmer om at dyppe tæerne i varmt vand og føle dig forkælet i afslappende omgivelser. På Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard kan du nyde en gennemført spaoplevelse, der får skuldrene til at sænke sig og hverdagen til at fordufte for en stund.

På Comwells spahoteller i henholdsvis Børkop nær Vejle og Snekkersten får du straks fornemmelsen af luksuriøst velvære. Her kan du dufte de friske urter fra saunaen og mærke varmen fra de termiske bade, der omslutter din krop, mens du trygt lader sindet hvile med udsigt til naturskønne omgivelser. Hvis du får lyst, kan du også opleve et friskt gys med en tur i de kolde bade eller benytte dig af de veludstyrede fitnessfaciliteter.

Afslapning behøver ikke indebære lang rejsetid og flere dage væk fra hverdagen. Ifølge Kristel Krøier, der har besøgt begge Comwells spahoteller, kan 24 timer uden forpligtelser sagtens være nok til at genoplade:

”Feriestemning behøver ikke at betyde en hel uge langt væk. Et enkelt døgns spaophold med sin kæreste eller gode ven kan sagtens skabe roen, man drømmer om, og så kan man returnere dagen efter med ny energi.”

Fantastiske faciliteter

Hos Comwell Kellers Park bliver du inviteret indenfor i hotellets stemningsfulde palæbygninger. I spaområdet kan du bl.a. nyde et oplevelsesbad med varm troperegn, en indendørsstrand, hvor du på 30 minutter oplever solopgang og -nedgang, og opvarmede mosaikbænke med fodbade og udsigt over Vejle Fjord.

”Det er et stort område, og i hele spaen er der en skøn buzzing stemning, hvor medarbejderne kommer og tilbyder noget at drikke, og man får lyst til at hygge sig,” fortæller Kristel Krøier.

Du kan desuden opleve spaens saltsauna, hvor helsegivende saltioner bliver frigivet via varmen og afstresser krop og hud og styrker immunforsvaret.

”Saltsaunaen er virkelig et flot og rart område med bløde hængekøjer, hvor man kan slænge sig, og saltkarrene rundt omkring danner smukke saltistapper,” forklarer Kristel Krøier.

På Comwells andet spahotel, Comwell Borupgaard – oprindeligt en stor, smuk herregård – venter flere unikke oplevelser. Foruden klassiske bade og pools har spaområdet et brechelbath; et mildt urtedampbad, hvor en fugtig varme stiger langsomt i temperatur, mens friske grankviste på gulvet giver blid zoneterapi.

Fælles for begge spahoteller er de naturskønne områder, de omgives af. Begge hoteller har også udendørs spafaciliteter med udsigt til skov og fjord i Vejle, og park og sø i Snekkersten.

Maden er også i højsædet. Spagæsterne kan nyde et lækkert, velsmagende måltid i restauranten, hvor Comwells dygtige kokke især har fokus på de grønne og planterige af slagsen.

”Man får en oplevelse af, at her skal man bare være, og det eneste, man eventuelt skal tage stilling til, er at tage lidt pænt tøj på om aftenen, hvis man vil spise aftensmad i restauranten,” konkluderer Kristel Krøier.

Når dagen er slut, står hotellernes velindrettede værelser klar til at omfavne en god nats søvn efter en afslappende dag i spaen.  

Professionelle behandlinger

Spa hos Comwell indebærer også mulighed for luksuriøse behandlinger, og de uddannede spaterapeuter sørger for en gennemført oplevelse, hvad end du ønsker massage, ansigtsbehandling eller noget tredje. I spashoppen kan du tilmed købe de særligt udvalgte produkter, som spaterapeuterne benytter.

Kryb i badekåben og forkæl­ både krop og sjæl

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold i hverdag eller weekend. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Opholdet inkluderer tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SpaGastro

Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomst-champagne, udsøgt 5-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

SpaVelvære

Giv plads til velvære og ro. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, en 35-minutters spabehandling, velkomstdrink, skøn 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Tiltrængt ro, fred og skønhed

Der er ingen forstyrrende spa-musik og ingen larmende gæster. Til gengæld finder man i dette lille, nordsjællandske paradis den måske allermest eftertragtede luksus i denne tid: Et sted hvor alle sanser stryges med hårene, mens man skruer ned for livets hastighed.