Job & Karriere

_hotel-koege-medarbejdere-1049

Friheden til at gøre en forskel


Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker gennem unikke serviceoplevelser? Vil du gerne gøre karriere inden for en branche, hvor ikke én dag er ens, hvor tempoet er højt og opgaverne afvekslende? Drømmer du om et job, hvor der er rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling? Så er Comwell det helt rette sted.

I Comwell tilbyder vi dig at gøre karriere i en virksomhed, hvor du som medarbejder er i centrum. Det er dig, der er KERNEN I COMWELL, og vi arbejder hver dag for at skabe de absolut bedste rammer for dig.

Hos Comwell mener vi, at alle medarbejdere spiller en vigtig rolle – uanset om du er elev, sidder på kontor eller er ud i driften foran gæsterne - både for vores gæster og hinanden, og derfor har vi skabt en kultur, hvor der er fokus på at spille hinanden bedre og give frie rammer til at træffe beslutninger. 


Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker gennem unikke serviceoplevelser?

_hotel-kongebrogaarden-medarbejder207

Ledige stillinger

I nedenstående link kan du se de ledige stillinger, vi i øjeblikket har i Comwell. Her kan du også søge stillingen ved at uploade et CV og en ansøgning i vores rekrutteringssystem.

Skulle der ikke være en ledig stilling, som lige passer til dig, er du meget velkommen til at søge en uopfordret stilling under stillingsopslaget ”Uopfordret stilling”, og så tager vi din ansøgning med i betragtning næste gang, der kommer en relevant ledig stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

ung mandlig elev i sort jakkesæt med sorte briller der retter på et tæppe på en stol i loungen

Elev hos Comwell


Hos Comwell anser vi det at have elever som et stort privilegie, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe rammerne for den bedste uddannelse. Vi uddanner kokke, konditor/bager, tjenere, receptionister, spaterapeuter, kosmetologer, eventkoordinatorer, ejendomsassistenter, AV-teknikere og kontorelever.

Vi har hoteller og venues over hele landet og har i gennemsnit 100 elever. Så hos os får du en hverdag fyldt med udfordringer, ansvar og udvikling.

En elevuddannelse hos Comwell kræver mod, passion, drive og dedikation. Du skal hver dag kunne levere nærvær, værtskab og service til både gæster og kollegaer. Vi stiller store krav til vores elever. Til gengæld lover vi, at vi støtter dig i gennem hele din uddannelse, og kun himlen sætter grænsen for, hvor langt du kan nå.

comwell-engagerede-medarbejdere-010

Rekrutteringsprocessen hos Comwell

Comwell er altid på jagt efter branchens bedste medarbejdere, og det er vigtigt for os, at vi finder den bedst egnede kandidat, når vi har et ledigt job. Derfor lægger vi vægt på at foretage et grundigt og professionelt rekrutteringsarbejde, hvor vi vurderer såvel faglige som personlige egenskaber.