Gør jeres drømmebryllup til virkelighed

Ideelle rammer til bryllupper

Hos Comwell er alle vores hoteller og bryllupslokaler beliggende i skønne områder, der skaber ideelle rammer til jeres drømmebryllup - uanset jeres ønsker. Alle vores lokaler er fleksible og kan indrettes efter jeres ønske og tilpasses bryllupper af alle størrelser. Vi har 16 hoteller, som alle har hvert deres særpræg, så mulighederne er mange.

Vi har alt fra hoteller i fascinerende historiske rammer, hoteller i de smukkeste naturomgivelser omgivet af skove, søer, strand og med udsigt over fjord, til hoteller der ligger med fantastisk udsigt over nogle af de største byer i Danmark. Så uanset hvor i landet og hvilke rammer I ønsker til jeres bryllup, kan I finde det hos os.Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Bryllupsmenu gæsterne vil huske

Uanset om det er til festmiddagen eller til bryllupsreceptionen, er mad og drikke en vigtig del af en god dag og aften.

Hos os kan I være sikre på, at jeres gæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker hjælper vi gerne med at sammensætte bryllupsmenuen med tilhørende vinmenu. Der er også mulighed for at bestille en bryllupsbuffet, såfremt I ønsker det.

Alle vores kokke sætter en ære i kun at bruge de bedste råvarer og skaber smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Flere af dem er endda Danmarksmestre og nævnt i “Den danske spiseguide”. Vi fokuserer på bæredygtighed og økologi, og i 2017 modtog vi Årets Økopris, så menuen er ikke kun god for dine gæster, men også for vores omverden. 

Overnatning efter bryllupsfesten

Både I og jeres gæster har mulighed for at overnatte hos os efter festen. På den måde undgår både I og gæsterne at skulle bekymre jer om, hvordan I kommer hjem efter festen. Samtidig byder Comwell på den store morgenbuffet den efterfølgende morgen således, at I har mulighed for at runde festen af med jeres gæster på en hyggelig og afslappende måde.

Få jeres egen bryllupsplanlægger

Hos os har I mulighed for at få tilknyttet jeres egen bryllupsplanlægger, som er med hele vejen fra den indledende planlægning til festen er afholdt.

Vi har mange års erfaring med at afholde og planlægger bryllupper af alle størrelser og kan f.eks. hjælpe med ideer til bryllupskørsel, dekorationer, musik til festen, bryllupskage, inspiration til brudekjolen og meget mere - kun fantasien sætter grænser. Vi står desuden for alt det praktiske helt til festen er ovre, så I kan blot koncentrere jer om det vigtigste - at være vært for jeres gæster og nyde dagen.