Oftest stillede spørgsmål

FAQ

Hvis du ønsker et fødselsdagstilbud, skal du skal registrere din fødselsdato i din Comwell Club profil og tilmelde dig nyhedsbrevet på din clubside. Tilbuddet er, forudsat at du har registreret din fødselsdag og er tilmeldt nyhedsbrevet, minimum dagen før din fødselsdag.

De point, du har opsparet, er gyldige i det indeværende kalenderår + 36 måneder fra og med optjeningsdatoen. Dine point vil altid udløbe d. 1 marts. Når du bruger dine point til betaling, trækker vi altid dem, du har optjent først. Som medlem af Comwell Club er det altid dit eget ansvar at holde øje med, hvornår dine point udløber. 
Eksempel: Har du optjent point den 1/8-2018, udløber disse 1/3-2022.  

Dit fødselsdagstilbud kan desværre ikke blive forlænget.

Du kan logge ind på din profil i toppen af siden og ændre dine oplysninger.
Har du brug for yderligere hjælp kan du kontakte os på e-mail på club@comwell.com, så hjælper vi dig.

Du optjener 5% af det totale beløb, når du afregner. Vær’ opmærksom på, at det kun gælder det beløb, du har sat på din regning/værelse, når du er på et ophold med overnatning. Du optjener ikke point af det beløb som du betaler med point.
Du optjener point på alle køb i forbindelse med et ophold med overnatning på et af Comwells danske hoteller.

Du kan bruge dine point som betaling når du overnatter på et Comwell hotel i Danmark. Oplys receptionisten hvis du ønsker at bruge dine point som betaling. Beløbet bliver dermed trukket fra din regning, når du checker ud.
Du optjener ikke point af det beløb som du betaler med point.

Hvis du mangler at modtage dine point, skal du sende e-mail senest tre måneder efter datoen for overnatningen til club@comwell.com. I e-mailen skal du oplyse om hvilken e-mailadresse dit medlemskab er registeret på, dit telefonnummer og dit reservationsnummer.

Dit brugernavn er din email.

Du har selv oprettet din adgangskode, og af sikkerhedsmæssige årsager, kan vi ikke se den. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den her.

Det er helt gratis at være medlem af Comwell Club.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af Comwell Club, så kan du slette din profil under indstillinger (øverst højre hjørne), når du logger ind på din Comwell Club profil. Under afsnittet ”SLET PROFIL” trykker du på ”Jeg vil gerne slette min Comwell Club profil”, og indtaster din adgangskode til Comwell Club profil for at bekræfte sletningen af profilen.

Du kan altid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevet eller når du logger dig ind på din profil

Du kan være afmeldt vores nyhedsbrev eller e-mailen kan være afvist af din mailudbyder. Tjek gerne dit spamfilter og prøv at tilføje vores afsender til din kontaktliste i din mailklient. Vi sender nyhedsbreve fra nyhedsbrev@comwell.com. Har du brug for yderligere hjælp kan du sende os en e-mail på club@comwell.com, og oplys os om dit navn, e-mail og telefonnummer.

Hvis du indtaster dine personlige informationer på din profil, kan vi målrette de e-mails, vi sender til dig. Du kan f.eks. indtaste dit postnummer, så vi kan sende dig e-mails, som omhandler arrangementer og aktiviteter i dit nærområde.

Hvis gavekortet er udstedt af Comwell, kan du godt benytte det som betaling af ophold, der ikke er forudbetalt.
Betaling med et gavekort sker ved afrejse. Du skal fortsat oplyse dine kreditkortoplysninger ved booking, da dette er en garanti for din booking. 

Når man besøger Comwell alene, skal man selvfølgelig ikke betale for to. Der er dog et tillæg, fordi en del af omkostningerne i forbindelse med en overnatning, er det samme, uanset om der er en eller flere gæster på værelset.


Optjen fx Comwell Club-point på disse ophold

Comwell morgenmad
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Overnatning med morgenbuffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
OvernatningKun til Comwell Club

Efterårstilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på ophold inklusiv 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42
SpaKun til Comwell Club

Efterårstilbud: SpaDelight

Eksklusivt tilbud til Comwell Club medlemmer: 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Tilbuddet gælder med ankomst i weekender i oktober, samt hele uge 42.
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekend følelsen med et SøndagsSpa ophold med bl.a. velkomstdrink, 3-retters middag, fri adgang til vores AquaSpa og morgenbuffet.
Spa

HverdagsSpa

Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Spar 30% på udvalgte hverdage.