Firmafest på Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

Jesper Rais
Om firmafest på Comwell Borupgaard
Lokation
Snekkersten, Nordsjælland
Max. antal gæster
330 gæster (149 værelser)
Pris
Kuvertpris fra kr. 1.345,- pr. gæst
Transport
Gratis parkering og 200 m. til Snekkersten Station
Lokation
Snekkersten, Nordsjælland
Max. antal gæster
330 gæster (149 værelser)
Pris
Kuvertpris fra kr. 1.345,- pr. gæst
Transport
Gratis parkering og 200 m. til Snekkersten Station

Firmafest med et godt resultat

Har I noget at fejre? Måske mål, der er nået – eller skal nås i fremtiden? Så er en firmafest en fantastisk anledning til at samle holdet, så I styrker relationerne og får fælles fokus.

På Comwell Borupgaard finder I de helt rette omgivelser til at samles. Vi ligger smukt i grønne omgivelser og tæt på vandet og den lille havn i Snekkersten. Stedet inviterer til walk-and-talks, og med blot 200 m til Snekkersten station er det let for alle at ankomme med tog – eller i bil, hvor vi  tilbyder gratis parkering på vores store parkeringsområde.

 

Lad os klare arbejdet for en dag

Med kombinationen af en idyllisk herregård og moderne lokaler er vi klar til at byde jer velkommen til en firmafest, der matcher jeres ønsker. Vi har flere festlokaler, som vi tilpasser efter jeres behov og sørger for pynt, opdækning og bordkort etc.

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Et gastronomisk højt niveau

En firmafest er også at forkæle medarbejderne. Og hvem er ikke vild med lækker mad og drikke? På Comwell Borupgaard har vi dygtige kokke og køkkenpersonale, som hver dag sammensætter smagsoplevelser, der gør indtryk på vores gæster. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer sammensætter de en menu, og når I holder fest hos os, er I selvfølgelig med i snakken om, hvad der skal serveres.

Der er mange måder, vi kan gøre det på, og vi tager altid højde for både dagens program og diverse allergier, når vi beslutter, hvordan vi gør det bedst.

Comwell Borupgaard restaurant mad middag

Tid til sjov og ro til at slappe af

Hvis teambuilding og aktivitet skal være en del af festen, kan vi også på det punkt være behjælpelige med at arrangere. Vi har f.eks. god erfaring med at afholde kokkeskole, øl- og vinsmagning, og vi kan lave grill-arrangementer og firma-picnic.

Og hvornår skal festen slutte? På Comwell Borupgaard har I mulighed for at kombinere festen med en overnatning, så alle kan slappe af i løbet af aftenen og gå omkuld i vores skønne værelser med dejlige senge. Og skal der endnu mere de-stress med i pakken, har vi også et lækkert spa, som I kan bruge på dagen eller dagen derpå.

Kort sagt er der rig mulighed for en uforglemmelig firmafest på Comwell Borupgaard. Så vil I fremme jeres samarbejde, virksomhedens image og give teamet en sjov og spændende oplevelse, er I velkomne til at kontakte os med det samme, så vi sammen kan skabe jeres næste succes.

Selskabspakker

På Comwell Borupgaard holder vi mange fester. Derfor tilbyder vi også flere muligheder, som hver især kan inspirere til netop den fest, I drømmer om at få. Tag et kig på vores selskabspakker, og se mere om de tilbud, vi har ift. underholdning, tilkøb og overnatning.

Se selskabspakker

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra start til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.

Generelle annulleringsbetingelser