Comwell Copenhagen Portside

RUNE SLETTEMEAAS

Teambuilding på Comwell Copenhagen Portside

Alternative måder at holde møder på

Med kun få meter til havnen har du og dine mødedeltagere mulighed for at udfordre hinanden i en række anderledes og sjove aktiviteter, der styrker samarbejdet og skaber nye fælles succesoplevelser. Vi har også et samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, der tilbyder sjove aktiviteter.

Giv mødeprogrammet noget vildt og wowét. F.eks.:

  • Stik til søs med kursen stik Portside

  • Opklar et mord – teambuidling

  • Bliv rystet sammen (uden at ryste i bukserne)

  • Make way for Segway

  • Konkurrér og hold tungen lige i munden

  • Og meget mere

Vi har masser af ideer og kontakter til både sjove og underholdende indslag. Og hører også meget gerne om jeres. I siger bare til, så skal I bare se løjer!  


Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Gå stærkere hjem fra Comwell

Alle vores hoteller rundt i Danmark tilbyder aktiviteter, teambuilding eller øvelser i forbindelse med møder og konferencer. På den måde er det let at bryde de faste rammer og øge læringen, når I inddrager øvelser, teambuilding og involverer deltagerne i mødet. Aktiviteterne giver også mulighed for at styrke samarbejdet og kommunikationen, så I også i andre sammenhænge står stærkere sammen og holder fokus på de fælles mål.

På Comwell hjælper vi gerne med at finde teambuildingsøvelser, som I kan bruge som en del af jeres mødeprogram. Mange aktiviteter er også oplagte som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er overstået. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, hvorfor det ofte kalder på udendørsaktiviteter.