Comwell Copenhagen Portside
Åbner januar 2021

NYT STORT HOTEL I KØBENHAVN

For første gang i Comwells historie åbner vi et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel i Nordhavnen.

Om byggeprojektet

Nordhavnen er et karismatisk område i rivende udvikling. Som en halvø, der skyder sig ud fra København, med Øresundskysten helt tæt.

Et stort grønt hotel i et spirende nyt kvarter

Det nye Comwell-hotel placerer sig i hjertet af den nye bydel; Trælastholmen på Nordhavnen i København.

Parkeringsforhold

Parkering i mange storbyer kan være en udfordring. Med hensyn til hotellets placering i forhold til bilparkering i området er der fire muligheder for parkering.

Begrønningen af facaden

I kantzonen langs facaden etableres grønne bede. Ved lukkede felter og søjler plantes klatre- og slyngplanter. Dermed opstår ét langt strøg af planter langs kanalen.

Pressemeddelelse

For første gang i Comwells historie åbner den danske hotelkæde et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel på Trælastholmen i Nordhavnen. 

Nysgerrig?

Følg projektets fremgang via vores sociale medier. Har du lyst til at høre mere om hotellet, så ring på tel (+45) 7027 4274 eller skriv til os på fb@comwell.dk