Comwell Copenhagen Portside - Dolce by Wyndham

7. OKTOBER 2021

ccp_chef--mikrogront
FØRSTE TORSDAG HVER MÅNED

ØLLETS DAG

Interessen for specialøl er steget markant i de seneste år. Det forstår vi godt!
Vi har sendt ølhunden på jagt efter spændende øl og fejrer Øllets Dag torsdag den 7. oktober 2021 med en lækker 3-retters menu med fokus på øl.

Eventet foregår på Comwell Copenhagen Portside fra kl. 18.30 til 23.00.  

Efterårsferie

kaerester-pa-ophold
Comwell Copenhagen Portside

Skru op for efterårshyggen

Jævndøgn varsler efterår. Men efteråret hos Comwell er langtfra jævnt! Energien er helt i top (og vedvarende), og er lige til at tage med hjem!    

Julefrokost

jb_wplusb7680
København

Julefrokost på Comwell Copenhagen Portside

Hold jeres firmajulefest på Comwell Copenhagen Portside. Her foregår julefesten i hotellets urban stemning blandet med det bedste fra den traditionelle danske jul. 

Oplev livemusik fra bl.a. Shaka Loveless, L.I.G.A og Zindy Laursen

ccp_stairs-3

Velkommen på Comwell Copenhagen Portside

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden  sammenligning. Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på - endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.     

ccp_foyer-2

Optjen point du kan bruge i hele verden

Dit ophold er en opturs-oplevelse i sig selv. Men der er mere endnu. Vi er en  del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Så hver gang du  bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+  hoteller verden over. 9000+ hoteller! Forestil dig det. Du får vores  hoteloplevelse OG point, du kan bruge på ferier til nogle af de lækreste steder i verden. Win-win.

Billeder af værelser

Aften stemning

Livlige Nordhavn

Snup en friskpresset juice fra vores café. Træd udenfor og bliv ramt af den pulserende havnestemning. En blanding af internationale krydstogtsgæster og københavnere der nyder livet og den livlige stemning, ved vandet. Gå over til det konstant voksende Århusgadekvarter og oplev et  russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt  håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Du  kan endda få en nitrogen-is. Nice! Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter. Der er intet kvarter som dette i hele København.

Chef Table Comwell Copenhagen Portside

Restaurant Comwell Copenhagen Portside

Uh, her sker nye, spændende ting i Københavns pulserende nordpol, Nordhavn. Og Comwell Copenhagen Portside er én af dem! Træd indenfor i vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken.

Vores overvejende grønne avantgardekøkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.

Billeder fra Comwell Copenhagen Portside