Comwell Copenhagen Portside - Dolce by Wyndham

COMWELL COPENHAGEN PORTSIDE - DOLCE BY WYNDHAM ÅBNER JANUAR 2021

For første gang i Comwells historie åbner vi et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel i Nordhavnen.

Comwell Copenhagen Portside - en del af Dolce by Wyndham

Comwell Hotels har indgået en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, der med sine 9.200 hoteller i mere end 80 lande er én af verdens største hotelfranchisevirksomheder.

Aftalen indebærer, at Comwell er den officielle repræsentant af Wyndham Hotels & Resorts i Danmark og indgår i deres bookinger af overnatninger og møder samt et stort loyalitetsprogram.

Comwell Copenhagen Portside bliver derfor nu en del af Dolce by Wyndham, der er et af Wyndhams 20 hotelbrands.

Seneste 3D billeder af hotellets interiør

Følg byggeriet

Om byggeprojektet

Nordhavnen er et karismatisk område i rivende udvikling. Som en halvø, der skyder sig ud fra København, med Øresundskysten helt tæt.

Et stort grønt hotel i et spirende nyt kvarter

Det nye Comwell-hotel placerer sig i hjertet af den nye bydel; Trælastholmen på Nordhavnen i København.

Parkeringsforhold

Parkering i mange storbyer kan være en udfordring. Med hensyn til hotellets placering i forhold til bilparkering i området er der fire muligheder for parkering.

Begrønningen af facaden

I kantzonen langs facaden etableres grønne bede. Ved lukkede felter og søjler plantes klatre- og slyngplanter. Dermed opstår ét langt strøg af planter langs kanalen.

Pressemeddelelse

For første gang i Comwells historie åbner den danske hotelkæde et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel på Trælastholmen i Nordhavnen. 

Nysgerrig?

Følg projektets fremgang via vores sociale medier. Har du lyst til at høre mere om hotellet, så ring på tel (+45) 7027 4274 eller skriv til os på fb@comwell.dk