Comwell Copenhagen Portside - Dolce by Wyndham

2. SEPTEMBER 2021

ccp_chef--mikrogront
FØRSTE TORSDAG HVER MÅNED

GRILL OG ØSTERS

Delikate østers og liflige cocktails fra Nohrlund på vores terrasse foran restauranten. Vores kokke fyrer op under grillen og smækker et flot udvalg af kvalitetskød og fisk fra danske farvande på grillen. Hertil serveres en masse lækre salater. Middagen ledsages af en vinbuffet, som består af et udvalg af ca. 10 forskellige vine, som du frit kan nyde under middagen. Vi slutter denne torsdagsseance af med lidt sødt og godt. 

Spar 20%

Chef Table Comwell Copenhagen Portside
Comwell Copenhagen Portside

Smuttur Deluxe

Lækker middag og en gratis sommercocktail.

Spar 20% på Smuttur Deluxe: Forkælelsesophold med 3-retters middag samt morgenmad, inkl. en gratis sommercocktail ved solnedgang.  

Bo 4 nætter, sidste nat gratis

ckg_boern_seng_fra_shoot_12052021
Comwell Copenhagen Portside

Forlænget Smuttur

Nyd sommerferien med en Forlænget Smuttur på Comwell Copenhagen Portside. Du kan booke 4 nætter - og bo sidste nat gratis! 

Og vi har planlagt lidt ekstra aktiviteter for vores mindste gæster til sommer, bl.a. børnelegepenge og skattejagt.  

ccp_stairs-3

Velkommen på Comwell Copenhagen Portside

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden  sammenligning. Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på - endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.     

ccp_foyer-2

Optjen point du kan bruge i hele verden

Dit ophold er en opturs-oplevelse i sig selv. Men der er mere endnu. Vi er en  del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Så hver gang du  bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+  hoteller verden over. 9000+ hoteller! Forestil dig det. Du får vores  hoteloplevelse OG point, du kan bruge på ferier til nogle af de lækreste steder i verden. Win-win.

Billeder af værelser

Aften stemning

Livlige Nordhavn

Snup en friskpresset juice fra vores café. Træd udenfor og bliv ramt af den pulserende havnestemning. En blanding af internationale krydstogtsgæster og københavnere der nyder livet og den livlige stemning, ved vandet. Gå over til det konstant voksende Århusgadekvarter og oplev et  russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt  håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Du  kan endda få en nitrogen-is. Nice! Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter. Der er intet kvarter som dette i hele København.

Chef Table Comwell Copenhagen Portside

Restaurant Comwell Copenhagen Portside

Uh, her sker nye, spændende ting i Københavns pulserende nordpol, Nordhavn. Og Comwell Copenhagen Portside er én af dem! Træd indenfor i vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken.

Vores overvejende grønne avantgardekøkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.

Billeder fra Comwell Copenhagen Portside