wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Nytårsophold på Comwell

En særlig nytårsaften 2024

Er du klar til en nytårsaften uden stress i køkkenet, indkøb og oprydning?

Så er vores nytårsophold sikkert lige dig!

På flere Comwell hoteller holder vi fantastiske nytårsfester, hvor du bliver forkælet fra start til slut. Tjek ind om eftermiddagen, og find dig godt til rette. Vores kokke er klar med en delikat nytårsmenu og vine, der er udvalgt dertil. Der er musik og dans, og når du ikke orker mere, kan du gå omkuld i de bløde dyner - og stå op til en lækker morgenbuffet.

Vil du vide mere om mulighederne for at fejre nytår 2024 hos Comwell, er du velkommen til at kontakte vores centrale bookingteam.

Ring
E-mail

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.
Jesper Rais

Fine dining i unik vinkælder

Hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn
og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder.
De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning,
Jesper Rais

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.
Comwell, Green Chef, bælg, grønt, råvarer, køkken, mad, grønsager, kokke,

Christoffer Bredvig

Kom med til de franske vinmarker i forårssolen

Inspiration og ny viden var nøgleordene, da Comwells restaurantchefer sammen med hotelkædens samarbejdspartner gennem mange år, Østjysk Vinforsyning, drog på eksklusiv vinrejse til Frankrigs berømte Rhône-område. Med en velplanlagt rejseplan blev gruppen guidet gennem de betagende vinmarker fra Rhône i nord til Rhône i syd.
comwell_vintur_marker.jpeg