Nytår med overnatning

Festligt nytårsophold på Comwell

Nytårsophold med traditioner

Hold nytår med manér tæt på naturen, ved stranden og vandet, eller i hjertet af en storby! Hos Comwell sætter vi en ære i at give jer et både festligt og hyggeligt nytårsarrangement. Slip for planlægning, madlavning og oprydning og glæd dig i stedet til en skøn aften med masser af fest og forkælelse. En aften hvor du bare skal slappe af og nyde vores helt specielle og lækre nytårsmiddag i flotte og festlige omgivelser. 

Vi ved, at nytårsaften for mange er fyldt med traditioner. Hos Comwell holder vi på disse traditioner, så du blot skal læne dig tilbage og nyde din nytårsaften hos os. Vi byder på champagne kl. 24 og serverer den med et stykke kransekage til. Tænk ikke på transport, når klokken runder midnat, men bestil i stedet overnatning på et af vores dejlige dobbeltværelser for at fuldende jeres luksusophold.

På flere af vores unikke hoteller over hele Danmark – på Sjælland, Fyn og i Jylland – kan I nu booke et eksklusivt nytårsophold. I ankommer i løbet af d. 31. december og har mulighed for at slappe af inden middagen. Det kan I eksempelvis gøre ved at nyde et afslappende ophold i spaen eller med et udvalg af forskellige wellness behandlinger. I løbet af aftenen inviterer vi jer til at se Dronningens nytårstale på storskærm, og herefter byder vi på gourmetoplevelser af høj kvalitet med dertilhørende vinmenu. Under hele nytårsmiddagen vil der være live musik og underholdning. Sidst på den festlige aften byder vi på kransekage, der også kan medtages og nydes på jeres værelse. Morgenen efter, d. 1. januar, står vi naturligvis klar med en lækker morgenmad, så I kan få en hyggelig afslutning på jeres nytårsophold og en god start på det nye år.

Hvad enten du skal fejre nytår med din kæreste, veninde, ven eller måske hele familien inklusive børn, så har vi på Comwell de perfekte rammer for jeres hotelophold i nytårets tegn!

Book et lækkert nytårsophold

Vores nytårsophold

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Eksklusiv Nytårsaften hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Kom med til eksklusivt nytårsophold på Comwell Hvide Hus Aalborg, med 5-retters menu til storslået udsigt fra 15. etage
Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Comwell_New Year_12.jpg
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Borupgaard

Kom med til en festlig nytårsaften i herskabelige omgivelser på Comwell Borupgaard.
Bemærk at opholdet forudbetales. Det er muligt at annullere opholdet indtil den 30. november 2024 ved at kontakte hotellet direkte.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Kongebrogaarden

Nyd årets sidste aften på Comwell Kongebrogaarden. Med i opholdet får du bl.a. kaffe og hjemmebag, velkomstdrink, 5-retters middag inkl. vinmenu, fri bar, champagne og kransekage, natmad, overnatning og morgenbuffet.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Hvide Hus Aalborg

Kom med til nytårsophold på Comwell Hvide Hus Aalborg med 4-retters middag, vinmenu, overnatning og meget mere.
Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Nytår

Nytårsaften hos Comwell Holte

Fejr nytåret med stil hos Comwell Holte.
Bemærk at opholdet forudbetales og ikke kan annulleres eller refunderes.

Book en ekstra overnatning

For at få alt det bedste ud af en nytårsaften hos os kan det være en god idé at booke en ekstra overnatning på et af vores dejlige hotelværelser. Brug tiden på at gå ture i den skønne natur, der omkranser mange af vores hoteller. Eller hvad med en tur i spa? Benyt lejligheden til at forkæle krop og sjæl med et luksuriøst spaophold eller wellnessophold inden jeres middag – vælg f.eks. en romantisk behandling for to med en afslappende massage eller en skøn ansigtsbehandling. På denne måde bliver jeres ophold til en unik miniferie, hvor der er rig mulighed for at afslutte året på en dejlig og rolig måde.

Se vores festlige nytårsophold