25875_924dc0dbc2301b3.jpg

Job & Karriere

Frihed til at gøre en forskel

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker gennem unikke serviceoplevelser? Vil du gerne gøre karriere inden for en branche, hvor ikke én dag er ens, hvor tempoet er højt og opgaverne afvekslende? Drømmer du om et job, hvor der er rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling? Så er Comwell det helt rette sted.

I Comwell tilbyder vi dig at gøre karriere i en virksomhed, hvor du som medarbejder er i centrum. Det er dig, der er kernen i Comwell, og vi arbejder hver dag for at skabe de absolut bedste rammer for dig.

Hos Comwell mener vi, at alle medarbejdere spiller en vigtig rolle – uanset om du er elev, sidder på kontor eller er ud i driften foran gæsterne - både for vores gæster og hinanden, og derfor har vi skabt en kultur, hvor der er fokus på at spille hinanden bedre og give frie rammer til at træffe beslutninger. 

Interessant for dig
Job hos Comwell Hotels
Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais
Frihed til at gøre en forskelSøg dit næste job

Ledige stillinger

Klik her og se de ledige stillinger, vi i øjeblikket har i Comwell. Her kan du også søge stillingen ved at uploade et CV og en ansøgning i vores rekrutteringssystem.

Skulle der ikke være en ledig stilling, som lige passer til dig, er du meget velkommen til at søge en uopfordret stilling under stillingsopslaget ”Uopfordret stilling”, og så tager vi din ansøgning med i betragtning næste gang, der kommer en relevant ledig stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Elev hos Comwell Hotels
RS28368_Anna Reinert Kehlskov_1-fit.jpg
ElevuddannelseGør karriere i Comwell

Bliv elev hos Comwell

Hos Comwell anser vi det at have elever som et stort privilegie, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe rammerne for den bedste uddannelse. Vi uddanner kokke, konditor/bager, tjenere, receptionister, spaterapeuter, kosmetologer, eventkoordinatorer, ejendomsassistenter, AV-teknikere og kontorelever.

Vi har hoteller og venues over hele landet og har i gennemsnit 100 elever. Så hos os får du en hverdag fyldt med udfordringer, ansvar og udvikling.
Rekrutteringsproces
Jesper Rais
Værd at videRekruttering

Rekrutteringsprocessen hos Comwell

Comwell er altid på jagt efter branchens bedste medarbejdere, og det er vigtigt for os, at vi finder den bedst egnede kandidat, når vi har et ledigt job. Derfor lægger vi vægt på at foretage et grundigt og professionelt rekrutteringsarbejde, hvor vi vurderer såvel faglige som personlige egenskaber.