Til Gavefabrikken gavekort

Gavefabrikken

Overnatning
Morgenbuffet
Bemærk gavekortet skal medbringes på hotellet

Lækkert ophold for to med gavekort fra Gavefabrikken

Med et gavekort fra GaveFabrikken kan du frit vælge mellem 12 af vores unikke Comwell hoteller. Uanset om du er til storbystemning eller naturterapi i skønne omgivelser, så har vi hotellet for dig. Tag en dejlig pause fra hverdagen og få tid til at skabe minder.

Stå op til den dejligste morgenbuffet og glæd dig over, at vi brygger kaffen og sørger for, at du får den bedste start på dagen.

Der findes to slags gavekort - ét med morgenbuffet og ét uden. For gavekort uden morgenbuffet er der obligatorisk tilkøb af morgenbuffet under opholdet svarende til kr. 100,- pr. gæst. Hotellet vil tage imod betaling ved ankomst.

Du kan bo hos os i både weekender og udvalgte hverdage, for hvem vil ikke gerne holde weekend på en hverdag?

Gavekort fra Gavefabrikken kan ikke benyttes på følgende hoteller: Comwell Borupgaard, Kellers Park, Kongebrogaarden, Klarskovgaard og Varbergs Kusthotell.

Vigtig information

Spørgsmål til gavekortet?

For alle spørgsmål om selve gavekortet skal du kontakte Gavefabrikkens kundeservice på tel: 3391 8050 eller e-mail: info@gavefabrikken.dk

Gavekortet skal medbringes på opholdet, da det bruges til at afregne opholdet på hotellet. Medbringes gavekortet ikke, opkræves betaling svarende til kr. 700,-.

Du kan først bestille opholdet her, når du har modtaget dit gavekort.

Sådan gør du

  • Vælg dit hotel, ankomstdato og book her på siden

  • Ved bestilling skal du indtaste kreditkortoplysninger (beløbet reserveres på dit kort, som garanti, men trækkes ikke).

  • Ved ankomst skal du medbringe dit Gavefabrikken gavekort.

  • Ønsker du at spise middag på hotellet, kan du tilkøbe middag når du booker, eller kontakte hotellet direkte (Bemærk nogle restauranter holder lukket om søndagen)

Du kan udelukkende ankomme i nedenstående perioder:

  • Alle weekender (ankomst fredag, lørdag eller søndag*)

  • Uge 7

  • Påsken, Pinsen, Kr. Himmelfart

  • 23. juni - 6. august 2023

  • Uge 42

Når du booker kan du vælge din ankomstdato ud fra ovenstående perioder. Bemærk at der i perioder kan være begrænset tilgængelighed.

*Bemærk at nogle restauranter er lukket om aftenen på søndage, og du derfor ikke kan spise i restauranten. Receptionen kan hjælpe dig finde et spisested i byen.