Hold julefrokosten hos Comwell

Julefrokost i skønne rammer med plads til alle

Hos Comwell har vi hyggelige rammer, moderne faciliteter og plads til julefrokoster og fester af enhver type og størrelse - uanset om I er 2 eller 500 personer.

Vælg imellem:

Til vores julefrokoster forenes det bedste fra Comwell - nemlig nærvær, præcision og harmoni - med alt hvad julen og traditionerne foreskriver - hygge, stemning, lækker mad og god professionel underholdning. Læg dertil den gode og hyggelige julestemning, lækker mad og god underholdning.

Vi er beliggende over hele landet. Og skulle der være brug for at lade bilen stå, så klarer vi også et værelse.

Nedenfor har kan du gå på opdagelse i vores mange forskellige julefrokoster, hvor du finder netop den julefrokost der passer dig.

Julefrokost på Sjælland

Vi har syv skønne hoteller på Sjælland - beliggende fra Snekkersten i nord til Korsør i syd. Her tilbyder vi virkelig noget for enhver smag - alt fra store fester med kendte danske kunstnere over temafester til gourmetjul under Danmarks største stråtag.

Julefrokost på Fyn

I Middelfart har vi to dejlige hoteller. Begge med udsigt til Lillebælt og naturen. Skal I mødes på midten - så er vores to hoteller her et oplagt valg. 

Vi tilbyder store julefrokoster med fest og dans samt de mere særlige og intime julefrokoster med særlig atmosfære på Fyn.

Julefrokost i Jylland

Mulighederne for at finde de perfekte rammer for jeres julefrokost, er mange i det jyske. Vi står klar til at skræddersy arrangementet lige efter jeres ønsker, og vi har samlet en bred vifte af store danske navne til at sørge for underholdningen og dans. 

Nytårsfester hos Comwell

Vi tilbyder en festlig nytårsaften på mange af vores hotellerne. 

Vi elsker at holde nytår, så derfor garanterer vi, at der bliver kræset om dig og dine gæster. Vi har skræddersyet en aften, hvor du blot skal læne dig tilbage og nyde det, vi er bedst til: værtskab, god mad og hygge.

Når du har skålet det nye år velkommen, kan du blot krybe til køjs på dit værelse på hotellet.

Julefrokost hos Comwell