Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Jesper Rais

"Et tilflugtssted for afslapning og fornyelse"

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.  

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels modtog fredag aften en flot anerkendelse. Her kunne Comwell Kellers Park, hotelkædens jyske spahotel beliggende i naturskønne omgivelser i Børkop nær Vejle, nemlig nyde hæderen som ’Årets spa’ blandt et skarpt felt af nominerede til Danish Beauty Award 2024.   

Fantastisk, magisk, velfungerende, interessant, rent. Alle tillægsord, som
dommerne elsker at sætte på en spa. Og de passer alle på Kellers Park Spa.
Alt fungerede bare dejligt. God modtagelse og rundvisning, ikke for mange
gæster. Vi følte os velkomne. Gus, koldt vand og strandoplevelse i topklasse.

Dommernes begrundelse

Hotelchef Maria Munkebo og spachef Lise Grønning modtog prisen på scenen, hvor de delte deres taknemmelighed og begejstring med publikum. Og i takketalen var særligt medarbejderne i fokus: "Jeg er meget stolt af at modtage prisen som Årets spa i et selskab af super kvalificerede bud på vindere. Det ville aldrig have kunnet lade sig gøre uden vores medarbejderes dedikerede indsats og store ekspertise. De gør en kæmpe forskel hver eneste dag og er med til at skabe en unik oplevelse for hver enkelt gæst," lød det fra Maria Munkebo, hotelchef på Comwell Kellers Park, som understregede: 

”I Comwell er vi generelt kendte for vores gode værtskab, hvor nærværet og ønsket om at gøre en forskel hver eneste dag, er det, der skaber den fulde oplevelse for gæsten. Det er derfor med stor ydmyghed, at vi takker vores gæster for at vende tilbage gang på gang. Men vores spa-medarbejdere fortjener altså en stående applaus for deres fantastiske indsats,” sluttede en storsmilende Maria Munkebo.  

Forkælelse af krop og sind 

Comwell Kellers Park byder indenfor i en revitaliserende og fredfyldt oase for alle, der trænger til at genfinde roen og velværet. Her er fokus på forkælelse af krop og sind med behandlinger, saunagus og kurbade. Hotellets spa inddrager naturen, hvor det er muligt, med smukke udsigter til sø og park, udendørs boblebade og naturlige skønhedsprodukter.  

Om den flotte anerkendelse siger spa-chef på Comwell Kellers Park: "Vores mission er at forkæle både det ydre og det indre hos alle, der træder ind i vores spa. Den her pris opfatter vi som en anerkendelse af, at vi faktisk har formået at være et tilflugtssted for afslapning og fornyelse," lyder det fra Lise Grønning, spachef på Comwell Kellers Park.  

Danish Beauty Award blev fredag aften den 19. april 2024 afholdt for 18. gang. Hvert år er der stor konkurrence om at vinde de eftertragtede priser i forskellige kategorier. I kategorien Årets spa var de nominerede – foruden Comwell Kellers Park – Comwell Borupgaard, Hotel Vejlefjord, AIRE Ancient Baths Copenhagen og Scandic Spectrum. 

Kontakt

For yderligere information, kontakt:  

Signe Kamper Kankelborg 

PR- & Kommunikationschef 
Comwell Hotels 
+45 23328577 / skk@comwell.com  

 
Om Comwell Hotels  

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet specialiserede møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.  

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens specialtrænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over knap 3.000 værelser og 350 møde- og konferencelokaler.  

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.