Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Golfophold med middag af sæsonens råvarer

  • Green fee
  • 2-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Fra kr. 874,-
pr. person

Kombiner det sjove med det hyggelige

Riv en dag ud af kalenderen og tag på golfophold på Comwell Hotels. Nyd en overnatning med betalt green fee på ankomstdagen og spil på nogle af Danmarks bedste baner.

Om aftenen kan du se frem til en lækker 2-retters middag eller buffet tilberedt på sæsonens råvarer og sammensat af vores køkkenchefen. Efter en overnatning i vores skønne værelser kan du se frem til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Opholdet kan bookes på Comwell Holte, Comwell Køge Strand, og Comwell Rebild Bakker. Bemærk dog at golfbanerne holder lukket i frostvejr.

Ønsker du at tilkøbe en tillægsgreen-fee, kan du købe det i hotellets reception.

Tilbuddet kan bookes på følgende hoteller

Comwell Holte ligger i naturskønne omgivelser ved Rude Skov kun 15 km fra Københavns centrum og tæt på Nordsjællands seværdigheder. Hotellet er et spændende arkitekttegnet hus i forskudte planer, der bygningsmæssigt er integreret i det smukke, grønne og kuperede terræn, der omgiver hotellet. I Nordsjælland er der masser af muligheder for at opleve kunst, kultur og sjov. Tag fx på et besøg på kunstmuseet Louisiana, Dyrehavsbakken eller Experimentarium, som byder på forlystelser og sjov for hele familien.

Faciliteter: Restaurant, bar med bistrokort, stor have, udendørs terrasse, pejsebar, opholdsstue med billard og spil, petanquebane, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.

Comwell Køge Strand ligger ned til stranden lige ud til Køge Bugt. Hotellet er nyistandsat og emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som et moderne strandhotel. Hotellet er beliggende kun 45 km fra København, så der er gode muligheder for både at opleve hovedstaden og slappe af ved vandet. Køge er en hyggelig og historisk handelsby med mange gode forretninger, og ligger i gåafstand fra hotellet. Her er der aktiviteter for både store og små. Det er også muligt at spille golf i den nærliggende Køge Golfklub.

Faciliteter: Restaurant, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse med havudsigt, havestue, fitness, gratis WiFi, gratis parkering, cykeludlejning.

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur i Rold Skov og ved nationalparken Rebild Bakker lige syd for Limfjorden. Med den enestående natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til det aktive liv. Her findes løbe-, vandre og cykelruter af enhver karakter. Hotellet ligger centralt placeret i Nordjylland, så du kommer hurtigt til seværdigheder i området og Vesterhavet.

Faciliteter: Restaurant, Bar, billard bord, bordtennisbord og spil, udendørs terrasse og atriumgård. Pool område med sauna, og dampbad. Multibane, tennisbane, beach volley bane samt mulighed for at leje cykler (MTB). Gratis WiFi, og gratis parkering.