Firmafest hos Comwell

Hold fest hvor I ønsker

Mange virksomheder vælger at holde fest for deres medarbejdere. En god firmafest kræver den rigtige beliggenhed og de rigtige rammer. Hos Comwell har vi 20 hoteller og venues fordelt over hele landet og med hver deres særpræg. Så uanset hvilke rammer, hvad anledningen er, eller hvor i landet I ønsker at holde fest, kan vi hjælpe med at få stablet et brag af en firmafest på benene.

Alle vores hoteller har restauranter og lokaler, der kan indrettes efter jeres behov og ønsker og kan huse arrangementer af alle størrelser - kun fantasien sætter grænser.


Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Mad i særklasse

Til enhver fest er god mad og drikke vigtig. Hos os kan I være sikre på at få smagsoplevelser i særklasse. Vores kokke er erfarne og sætter en ære i kun at servere den bedste festmenu, og flere af dem er endda danmarksmestre. De bruger kun de bedste råvarer, og der er fokus på kvalitet, økologi og smag i vores lækre retter.

Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige menu med tilhørende vinmenu. Der er ligeledes mulighed for at bestille buffet, hvis I ønsker det.

Vi tager naturligvis højde for madpræferencer og allergier og tilføjer derfor også sunde vegetarretter. 

Til firmafesten vil der i baren selvfølgelig være velkomstdrink, vin, øl og vand samt efterfølgende kaffe og the til desserten.

Overnatningsmuligheder

Ønsker I at holde en firmafest med overnatning, har vi de optimale muligheder. Alle vores hoteller har masser af velindrettede og behagelige værelser, som sikrer, at I ikke behøver at bekymre jer om, hvordan I eller jeres kollegaer kommer hjem efter festen.

Næste morgen byder vi på stor fælles morgenbuffet, hvor I kan få snakket festen igennem og slutte af på en hyggelig og afslappende måde.

Lad os stå for det praktiske

En af de største udfordringer ved at arrangere en firmafest kan være at skulle stå for al planlægningen, ideerne og al det praktiske.

Hos os har I mulighed for at få tilknyttet jeres egen selskabskoordinator som hjælper med alt dette, så I bare kan slappe af og nyde festen sammen. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde fester i alle størrelser og anledninger, og vi vil være med jer fra start til slut.

Ud fra jeres ønsker kan vi bl.a. også hjælpe med ideer og inspiration til underholdning, kreative indslag, aktiviteter, festens forløb, indretning af selskabslokaler, musik til festen, DJ og meget mere. Vi tager en snak om jeres ønsker og behov, og så finder vi sammen den helt rigtige løsning og plan for festen.  

Har I specifikke ønsker til f.eks. live musik, festunderholdning, tryllekunstner, oplevelser, etc., finder vi helt sikkert en løsning.

HOLD JERES JULEFEST I SKØNNE RAMMER MED PLADS TIL ALLE

Hos Comwell har vi hyggelige rammer, moderne faciliteter - og så er der plads til arrangementer af enhver type og størrelse. Her forenes det bedste fra Comwell – vores fokus på nærvær, præcision og harmoni – med julestemning, lækker mad og god underholdning.

Aktiviteter til jeres firmafest

Til en god firmafest er der ofte nogle kreative og sjove aktiviteter. Vores selskabskoordinatorer er behjælpelig med at komme med idéer og inspiration til øvelser, teambuilding og aktiviteter. Det kan skabe inspiration, når kontoret byttes ud med naturoplevelser og frisk luft. 

Nogle gange kan firmafest også kombineres med et fagligt arrangement, hvor der kan være brug for gåture eller walk-and-talk i naturen nær vores hoteller.  

Uanset om I ønsker en gåtur i det fri eller en aktivitet med lidt mere action, forsøger vi at imødekomme jeres ønsker og behov for aktiviteter på bedste vis.

UANEDE MULIGHEDER FOR FIRMAFEST

Hos Comwell har vi mange faciliteter, der tillader enhver form for arrangement.  

Udover projektor, storskærm og lydanlæg har vi også mødetelefon, ClickShare, whiteboardtavle/flipover og mikrofon. I har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår. Vores selskabs- og festlokaler har naturligvis trådløst wifi.

Vores hoteller har rigelig med parkering til deltagerne og hotellerne i de større byer har desuden nem adgang med offentlig transport.

Muligheder i hele landet

Uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jeres firmafest, har vi spændende faciliteter. Vores 20 hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Helsingør og København over Odense, Kolding og Vejle til Aarhus og Aalborg.

Hotellerne har hver deres unikke beliggenhed f.eks. tæt ved strand, i naturskønne omgivelser eller midt i byens pulserende liv. Så hvad enten I drømmer om en fest med smuk havudsigt, i naturskønne omgivelser eller i byens pulserende liv med mulighed for nem adgang for gæster, så har Comwell rammerne.

Vores hoteller på Sjælland, Fyn eller Jylland har rammerne for jeres fest - og det er uanset om det er et stort eller småt firmaarrangement.

Vi ser frem til at tage imod jer.