Firmafest hos Comwell

Hold fest hvor I ønsker

Mange virksomheder er blevet opmærksomme på, hvor vigtigt det er at holde fest for medarbejderne i deres firma en gang imellem. Gode og sjove firmafester – eller firmaarrangementer – kræver den rigtige beliggenhed og de rigtige rammer. Hos Comwell har vi 20 hoteller og venues fordelt over hele landet og med hver deres særpræg. Så uanset hvilke rammer I ønsker til jeres firmaevent, hvad anledningen er, eller hvor i landet I ønsker at afholde festlighederne, så kan vi hjælpe med at få stablet et brag af en fest på benene.

Alle vores hoteller har restauranter og selskabslokaler, der kan indrettes efter jeres behov og ønsker og kan huse arrangementer af alle størrelser – kun fantasien sætter grænser for netop jeres firmafest!

Kontakt hotellet og få planlagt den bedste fest!

_hotel-comwell-middelfart-mad-restaurant-061

Mad i særklasse

God mad og drikke er kernen i enhver fest. Hos os kan I være sikre på at få smagsoplevelser i særklasse. Vores erfarne kokke – hvoraf flere er danmarksmestre – sætter en ære i at servere den bedste festmenu. De bruger kun de bedste råvarer, og der er fokus på kvalitet, økologi og smag i vores lækre retter.

Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige menu med tilhørende vinmenu. Der er ligeledes mulighed for at bestille buffet, hvis I foretrækker dette. Naturligvis tager vi ved den ønskede menu såvel som buffet højde for madpræferencer og allergier, og der er derfor også altid mulighed for at få sunde vegetarretter. Sidstnævnte gælder naturligvis også vores morgenmad, brunch, frokost og øvrige snacks. 

Når I ankommer til firmafesten, vil der selvfølgelig være en velkomstdrink i jeres bar og herefter vin, øl og vand samt efterfølgende kaffe og the til jeres dessert.

_hotel-overnatning-hotelvaerelse-borupgaard-0004

Overnatningsmuligheder

Ønsker jeres selskab at holde en firmafest med overnatning, så er der optimale muligheder for dette hos os. Alle vores hoteller har masser af velindrettede og behagelige værelser, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvordan I eller jeres kollegaer kommer hjem efter festen.

Næste morgen byder vi på en stor og lækker fælles morgenbuffet, hvor I kan snakke om festen og slutte jeres firmaevent af på en hyggelig måde.

_hotel-koege-medarbejdere-1044

Lad os stå for det praktiske

En af de største udfordringer ved at arrangere en firmafest kan være det arbejde, der ligger i at stå for al planlægningen, finde på sjove idéer og alt det øvrige praktiske, som en god fest eller et godt event kræver.

Når I holder fest på vores hotel, har I mulighed for at få tilknyttet jeres egen selskabskoordinator, som hjælper med alt, så I bare kan slappe af og nyde festen sammen. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde fester i alle størrelser og anledninger og er med jer fra start til slut.

Ud fra jeres ønsker kan vi også hjælpe med ideer og inspiration til underholdning, kreative indslag, aktiviteter, festens forløb, indretning af selskabslokaler, musik til festen, DJ og meget mere. Vi tager en snak om jeres ønsker og behov, og så finder vi sammen den helt rigtige løsning og lægger en plan for festen.  

Har I specifikke ønsker til f.eks. live musik, festunderholdning, tryllekunstner og andre oplevelser, finder vi også en løsning på dette

centralvaerkstedet-smedien-fest-selskaber-bryllup-0076

HOLD JERES SOMMERFEST I SKØNNE RAMMER MED PLADS TIL ALLE

Hos Comwell har vi hyggelige rammer, moderne faciliteter og plads til arrangementer af enhver type og størrelse. Her forenes det bedste fra Comwell – vores fokus på nærvær, præcision og harmoni – med sommerstemning, lækker mad og god underholdning.

fest-selskaber-bryllupsfest-firmafest-konfirmation-006

Aktiviteter til jeres firmafest

Kreative og sjove aktiviteter hører ofte til en god firmafest. Vores selskabskoordinatorer er behjælpelige med at komme med idéer og inspiration til øvelser, teambuilding og forskellige aktiviteter. Det kan give inspiration og fornyet energi, når kontoret byttes ud med naturoplevelser og frisk luft. 

En firmafest kan også kombineres med et fagligt arrangement, hvor der kan være brug for at forlade jeres festlokale til fordel for gåture, walk-and-talks eller lignende i naturen omkring vores hoteller.  

Uanset om I ønsker en gåtur i det fri eller en lidt mere action præget aktivitet, bestræber vi os på at imødekomme jeres ønsker og behov for aktiviteter på bedste vis.

k1_fest

UANEDE MULIGHEDER FOR FIRMAFEST

Hos Comwell har vi mange faciliteter, der passer til enhver form for arrangement.  

Ud over projektor, storskærm og lydanlæg har vi også mødetelefon, ClickShare, whiteboardtavle/flipover og mikrofon. I har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår. Vores selskabs- og festlokaler har naturligvis trådløst wifi.

Vores hoteller har altid masser af parkeringsmuligheder til deltagerne, og hotellerne i de større byer har desuden nem adgang med offentlig transport.

Muligheder i hele landet

Uanset om I ønsker at afholde en stor firmafest eller et mindre firmaarrangement, og uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jeres event, så har vi de ideelle lokationer. Vores 20 hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet fra København, Roskilde og Helsingør over Odense, Middelfart, Kolding og Vejle til Aarhus og Aalborg.

Comwells hoteller over hele landet har desuden alle hver deres unikke beliggenhed – f.eks. tæt ved strand i naturskønne omgivelser eller centralt i en storby. Så hvad enten I drømmer om en fest med smuk havudsigt eller en fest midt i byens pulserende hjerte, så kan vores hoteller på Sjælland – midt- syd- og Nordsjælland –, Fyn og Jylland tilbyde de perfekte rammer.

Vi glæder os til at tage imod jer!