Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Firmafest hos Comwell

Hold fest hvor I ønsker

En god firmafest kræver den rigtige beliggenhed og de rigtige rammer. Hos Comwell har vi 16 hoteller fordelt over hele landet og med hver deres særpræg. Så uanset hvilke rammer, hvad anledningen er, eller hvor i landet I ønsker at holde fest, kan vi hjælpe med at få stablet et brag af en firmafest på benene.

Alle vores hoteller har restauranter og lokaler, der kan indrettes efter jeres behov og ønsker og kan huse arrangementer af alle størrelser - kun fantasien sætter grænser.Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Mad i særklasse

Til enhver fest er god mad og drikke vigtig. Hos os kan I være sikre på at få smagsoplevelser i særklasse. Vores kokke er erfarne og sætter en ære i kun at servere det bedste, og flere af dem er endda danmarksmestre. De bruger kun de bedste råvarer, og der er fokus på kvalitet, økologi og smag.

Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige menu med tilhørende vinmenu. Der er ligeledes mulighed for at bestille buffet, hvis I ønsker det. 

Overnatningsmuligheder

Ønsker I at holde en firmafest med overnatning, har vi de optimale muligheder. Alle vores hoteller har masser af velindrettede og behagelige værelser, som sikrer, at I ikke behøver at bekymre jer om, hvordan I eller jeres kollegaer kommer hjem efter festen.

Næste morgen byder vi på stor fælles morgenbuffet, hvor I kan få snakket festen igennem og slutte af på en hyggelig og afslappende måde. 

Lad os stå for det praktiske

En af de største udfordringer ved at arrangere en firmafest kan være at skulle stå for al planlægningen, ideerne og al det praktiske.

Hos os har I mulighed for at få tilknyttet jeres egen FestDesigner som hjælper med alt dette, så I bare kan slappe af og nyde festen sammen. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde events i alle størrelser og anledninger, og vi vil være med jer fra start til slut.

Ud fra jeres ønsker kan vi bl.a. også hjælpe med ideer til underholdning, aktiviteter, festens forløb, indretning af lokaler, musik til festen, og meget mere. Vi tager en snak om jeres ønsker og behov, og så finder vi sammen den helt rigtige løsning.  

HOLD JERES JULEFEST I SKØNNE RAMMER MED PLADS TIL ALLE

Hos Comwell har vi hyggelige rammer, moderne faciliteter - og så er der plads til arrangementer af enhver type og størrelse. Her forenes det bedste fra Comwell – vores fokus på nærvær, præcision og harmoni – med julestemning, lækker mad og god underholdning.