4.2 / 5

Møde & Konference i Aarhus

Comwell Aarhus - Meeting room breakout area

Moderne faciliteter midt i byen

Comwell Aarhus er med sin centrale placering et oplagt valg, hvis du leder efter sted til en konference, et kursus eller et møde tæt på byen. Vores mødelokaler og lounges kan indrettes efter behov og skaleres fra 24 m2 til 450 m2. Vi kan dermed nemt huse arrangementer af alle størrelser - fra møder med to personer op til events med 500 gæster. 

På den anden side af gaden finder du Centralværkstedet og Smedien, der er charmerende og historiske selskabslokaler, som med sine 1500m2 kan rumme mange mennesker og store arrangementer. Begge steder er oplagt et oplagt valg til foredrag, seminarer, fester, udstillinger og messer.

Vi koordinerer både møder, konferencer og fester med eller uden overnatning sammen med vores kollegaer på Centralværkstedet og Smedien.

l_1

Vores faciliteter inkluderer:

 • 10  topmoderne og fleksible møde- og konferencelokaler
 • 10 mindre konference- og mødelokaler
 • Gratis WiFi
 • IT og AV-udstyr i alle mødelokaler
 • Teambuilding øvelser ude og inde
 • Ginbar og lækker restaurant
 • Gratis Co-Work område
 • 240 værelser
 • Overnatning i forbindelse med konference
 • Parkeringskælder

Mødemulighederne er mange på Comwell Aarhus

Comwell Aarhus kapacitets- og lokaleoversigt

a

Virtuel rundtur - som at være der selv

Få et indblik i hvordan vores værelse, lokaler og faciliteter ser ud på Comwell Aarhus.
Vi har samlet denne side, så du kan udforske vores vores mødelokaler, fællesarealer, faciliteter og de forskellige værelsestyper i 3D videoer. Ved at klikke rundt fra din computer eller mobil kan du få fornemmelse af hvordan vores forskellige rum og faciliteter er.

teknikker, møder, møde,

KONFERENCEUDSTYR OG TEKNIK TIL DIT MØDE

Konferencer kræver oftest teknisk udstyr. Hos Comwell Aarhus har vi altid en AV-tekniker til rådighed så din konference, dit kursus eller dit seminar forløber uden tekniske problemer eller mangler.

Vi sætter op og tester udstyret før alle arrangementer, så det hele står klar når I kommer. Udover projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle / flipover og mikrofon. Du har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår.

Skal du f.eks. holde videomøder, videokonference eller lignende sørger vi for, at der er videokonferenceudstyr. Vi hjælper uanset, om det er et internt møde eller en stor kongres du skal afholde.

btb_saltbae_1

Alternative måde at holde møder på

Som en del af konceptet Motiverende Møder tilbyder vi helt særligt på Comwell Aarhus "City Reflection". Oplev byens pulserende rum og skab samtidig kreative refleksioner med udgangspunkt i jeres mødeagenda.

I udstyres med iPad og oversigtskort, som fører jer trygt igennem byen med oplevelser, refleksion, læring og teambuilding i fokus. Via aktiviteter, opgaver og ny viden gennemgår I jeres mødeagenda på en ny og anderledes måde.

Comwell City Reflections kan opleves i flere udgaver, afhængig af jeres agenda og mål for mødet - alle kan være med. Turen varer som udgangspunkt 2 timer.

mortenkaiser

Vores MeetingDesignere står klar

Hos Comwell har vi haft MeetingDesigners siden 2004, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på de nyeste trends indenfor mødeplanlægning, så de kan tilbyde dig de bedste løsninger og den helt rigtige mødepakke.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

 • At planlægge dit møde med fokus på formålet
 • Forslag til arbejdsmetoder og øvelser
 • Sikre høj deltagerinvolvering
 • At integrere pauser som en aktiv del af mødet
 • Lækker økologisk mødeforplejning 
 • Ideer til opfølgning, der sikrer udbyttet af mødet
 • Hotelværelse ved konferencedøgn
 • Finde det helt rigtige konferencelokale
 • Booking og koordinering generelt

Du bestemmer selv om din mødepakke skal indeholde ting som navneskilte, kontorartikler, opslagstavle, kuglepenne eller andet.

comwell-restaurant-og-mad-0024

Forplejning med omtanke

På hotel Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst.

Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. Hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Med en mæt mave og et klart hoved er du et skridt nærmere et vellykket møde.

Vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. Det giver dig den bedste smagsoplevelse, os den største arbejdsglæde og miljøet en bedre behandling.

comwell-hotel-aarhus-024

DIT FORETRUKNE KONFERENCEHOTEL I HELE LANDET

På vores forskellige lokationer fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland finder du et Comwell konferencecenter med topmoderne konferencefaciliteter.  

Vores mange venues og hoteller kan også bruges til foredrag, som undervisningslokaler, til gå-hjem-møde eller som kongrescenter evt. kombineret med weekendophold.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan vi tilbyde gennemførte mødeløsninger og konferenceophold. Vores faciliteter egner sig fantastisk godt til konferencedøgn, heldagsmøde og dagsmøde, da vi også tilbyder hotelophold og lækker økologisk forplejning hele dagen.

d_3

Mangler du flere informationer? Læs mere om Comwells generelle møde- og konferencekoncepter