Prisregn over Comwell Hotels ved Danish Travel Awards

3. oktober 2019

Comwell Hotels har to af de bedste hoteller på landsplan. Det stod klart, da den danske hotelkæde i aftes vandt priserne ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” og ”Bedste hotel i Jylland” med henholdsvis Comwell Borupgaard i Snekkersten og Comwell Kellers Park i Brejning. Comwell Hotels var desuden i top tre i to øvrige kategorier. Priserne blev uddelt i forbindelse med Danish Travel Awards i Cirkusbygningen i København, der er den største af sin art, og som blev uddelt for 24. gang.

Det var en både en stolt og beæret salgsdirektør i Comwell Hotels, Michael Hansen, der i aftes modtog de to prestigefyldte branchepriser på vegne af Comwell Hotels.

”Vi er ovenud stolte. Vinderne er fundet via Danmarkspanelet hos Epinion, hvor 2.600 danskere har afgivet deres stemmer. Så at vi har to af danskernes foretrukne hoteller – både øst og vest for Storebælt – gør mig umådelig glad. Det er uden tvivl vores medarbejderes fortjeneste. Det er dem der hver dag gør en kæmpe forskel. Så disse priser er et kæmpe skulderklap til dem alle sammen,” siger Michael Hansen.

Comwell dystede om flere priser
Comwell Hotels var nomineret i fire kategorier med hele syv hoteller samt for Bedste Hotelkæde. I alle fire kategorier var Comwell Hotels i top tre – og løb altså med hele to af priserne.

Danish Travel Awards blev afholdt i Wallmans i Cirkusbygningen i København. I år er det 24. gang, at priserne uddeles. I alt blev der uddelt 20 priser med over 400 kandidater.

Bag Danish Travel Awards står STANDBY.dk som arrangør, der støttes af et præsidium bestående af repræsentanter fra ANTOR (Association of National Tourist Office Representatives) i Danmark, BARiD (Board of Airlines Representatives in Denmark), Danish Business Travel Association, Danmarks Rejsebureau Forening, Dansk Brancheanalyse, Dansk Erhverv, HORESTA og RiD (Rejsearrangører i Danmark).