rs24550_chc_comwell_odense_raisfoto_3661-fit

Spar 15% på Ophold med 2-retters middag og morgenmad på Comwell H.C. Andersen Odense

  • Månedens tilbud til Comwell Club
  • 2-retters middag eller buffet, sammensat af køkkenchef
  • Overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense
  • Morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Husk at booke bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten
  • Gælder med ankomst alle weekender i marts
Spar 15%
Vælg værelse for pris

Månedens tilbud til Comwell Club i marts: Spar 15% på ophold med middag og morgenmad på Comwell H.C. Andersen Odense med ankomst i weekender i hele marts.

Er du ikke allerede medlem af Comwell Club? Så kan du nemt tilmelde dig her og få adgang til månedens tilbud.

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i centrum af byen kun få minutters gang fra stationen, gågaden og kun 15 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20. Hotellet er placeret i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter, hvor du kan gå på opdagelse i den historiske bydel med små butikker og caféer, besøge H.C. Andersens Hus og nyde den afslappede atmosfære på torvepladsen.

Lige nu sparer du 15% på et ophold med middag og morgenmad, når du ankommer i weekender i hele marts. Tilbuddet er eksklusivt til Comwell Club medlemmer og kan benyttes på Comwell H.C. Andersen Odense.

Vores køkkenchef har sammensat en udsøgt 2-retters middag eller buffet af sæsonens friske råvarer, som du kan nyde i hotellets restaurant. Med i opholdet får du også en dejlig overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense og vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Antallet af månedens tilbud er begrænset, og der kan derfor forekomme dage, som ikke er tilgængelige med det pågældende tilbud. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgt værelsestype og ankomstdato.

Værd at vide

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud. Pga. stor efterspørgsel på udvalgte dage, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. Tilbuddet gælder med ankomst alle weekender i hele marts. Tilbuddet kan bookes på Comwell H.C. Andersen Odense.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

Læs de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig lige her

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Her ligger hotellet