chc_standardvaerelse

Spar 15% på overnatning med morgenmad på Comwell H.C. Andersen Odense

  • Månedens tilbud til Comwell Club
  • Overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense
  • Morgenbuffet med et stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Gælder med ankomst alle weekender i marts
Spar 15%
Vælg værelse for pris

Nyd en dejlig overnatning i Odense

Månedens tilbud til Comwell Club i marts: Spar 15% på overnatning med morgenmad på Comwell H.C. Andersen Odense med ankomst i weekender i hele marts.

Er du ikke allerede medlem af Comwell Club? Så kan du nemt tilmelde dig her og få adgang til månedens tilbud.

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i centrum af byen kun få minutters gang fra stationen, gågaden og kun 15 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20. Hotellet er placeret i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter, hvor du kan gå på opdagelse i den historiske bydel med små butikker og caféer, besøge H.C. Andersens Hus og nyde den afslappede atmosfære på torvepladsen.

Lige nu sparer du 15% på en overnatning med morgenmad, når du ankommer i weekender i hele marts. Tilbuddet er eksklusivt til Comwell Club medlemmer og kan benyttes på Comwell H.C. Andersen Odense.

Antallet af månedens tilbud er begrænset, og der kan derfor forekomme dage, som ikke er tilgængelige med det pågældende tilbud. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgt værelsestype og ankomstdato.

Værd at vide

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud. Pga. stor efterspørgsel på udvalgte dage, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. Tilbuddet gælder med ankomst alle weekender i hele marts. Tilbuddet kan bookes på Comwell H.C. Andersen Odense.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

Comwells generelle afbestillingsbetingelser gælder. Læs mere her.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig lige her

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Her ligger hotellet