Tilbage på kontoret - genstart fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen

Giv fællesskabsfølelsen et kærligt puf

Corona har haft sin pris. Vi har savnet. Måske tilmed manglet retning og mening. Og af og til følt os lidt ’alene i vildmarken’. Men nu er vi tilbage på jobbet og skal genfinde dén fællesskabsfølelse, der er så vigtig for at vi trives og bliver bedre til at samarbejde og skabe resultater. 

Hør vores podcast ’Få fælleskabet tilbage på arbejdspladsen’ hvor Chefkonsulent hos LEAD Katrine Bastian og Adm. Dir. i PKA Pension Jon Jonsen kommer med deres interessante  

perspektiver om at genfinde fælleskabet eller læs artiklen ’Tilbage til kontoret - hvordan genskabes fællesskab på arbejdspladsen’.   

Og giv så fællesskabsfølelsen et kærligt puf med et møde hos Comwell. Et fysisk møde er nemlig et vidunderligt greb til at lade den afslappede dialog genopstå. Vi har faciliteterne til både mindre og større møder - og vi elsker at have gæster.

Kom og mød hinanden til et fagligt, festligt og fornøjeligt gensyn.

Lad os booste jeres møde og sociale sammenhold

comwell-katrine-bastian-02

Artikel:

Hvordan genstartes fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen ovenpå corona? 

Arbejdslivet har været under pres i mere end et år med coronapandemi og i denne tid skal de fleste medarbejdere og ledere på tværs af brancher tilbage på kontoret, men hvordan genstartes fælleskabsfølelsen? 

Vi har talt med Chefkonsulent hos LEAD, Katrine Bastian, om hvordan lederne og medarbejdere kan sørge for at stimulere det sociale sammenhold, der har lidt under hjemmearbejde og virtuelt samvær. Og hvorfor er fællesskabsfølelsen egentlig så vigtigt?

-moeder-konferencer-019

PODCAST:

Hvilke erfaringer kan vi føre med videre, og hvilke nye vaner skal vi bestemt aflægge os?    

Efter en lang nedlukning er Danmark i gang med at åbne sig igen og ledere og medarbejdere skal tilbage til arbejdspladsen. Men falder vi automatisk tilbage i de vante roller og genoptager vi den fælles arbejdskultur eller er der sket noget i den periode vi har arbejdet hjemme? Hvad kan ledere og medarbejdere gøre for at fællesskabet etableres igen og hvorfor er det vigtigt? 

Vi har inviteret chefkonsulent hos LEAD Katrine Bastian samt administrerende direktør hos PKA Pension Jon Jonsen i lydstudiet til en dialog omkring fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen efter en lang periode med hjemmearbejde og virtuelt samvær. 

-moeder-konferencer-010

INTERVIEW:

Jubii - tilbage til pauserne

”Tro ikke, at digitale møder er rigtige møder,” siger forsker i mediepsykologi og lektor i pædagogisk psykologi Andreas Lieberoth, Aarhus Universitet: ”Digitale møder er praktiske og økonomiske. Men de mangler alt det uformelle, refleksionerne og de små impulsive samtaler.”

co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b, bar,

TILMELD DIG VORES BUSINESS NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder omkring Comwell, møder og konferencer og få invitationer til særarrangementer.