RS16244_kellers park 0049.jpg

Eksklusiv atmosfære i historiske rammer

4.4 / 5
RS16244_kellers park 0049.jpg

Eksklusiv atmosfære i historiske rammer

4.4 / 5

Oplevelsespakker

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på SpaDelight ophold

Spar 15% på SpaDelight-ophold inklusiv adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet.
Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april samt alle weekender og helligdage i april og maj.
Comwell Bygholm Park værelse værelser
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på overnatning med morgenbuffet

Spar 15% på overnatning med stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april samt alle weekender og helligdage i april og maj.
Comwell_Klarskovgaard_RAIS6454.jpg
Forårstilbud

Forårstilbud: Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet

Spar 15% på ophold med 2-retters middag eller buffet, overnatning og stor morgenbuffet. Tilbuddet gælder ophold med ankomst alle dage i perioden den 22. marts til 2. april samt alle weekender og helligdage i april og maj.
Comwell_Spa_RAIS3855.jpg
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell_Spa_RAIS4364.jpg
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.

Velkommen på Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. 

På Comwell Kellers Park finder du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Og spiller du golf, ligger både Kellers Park Golf og Vejle Golf Club lige i nærheden.

Vores faciliteter
Værelser
134 dobbeltværelser i seks forskellige kategorier og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konference eller selskaber
Møde & eventfaciliteter
20 møde- og konferencelokaler og stor konference- og festsal med plads til 250 personer.
Spa
Aqua Spa med bade, saunaer, brechelbath, hotstone stole, udendørs hot tubs, dampbad, salt-lounge samt spa- og skønhedsbehandlinger
Øvrige faciliteter
2 restauranter, lobbybar, fitness, terrasse, grøn park med udsigt til Vejle Fjord, roomservice, gratis parkering, gratis WiFI og Co-Work område
Værelser
134 dobbeltværelser i seks forskellige kategorier og tilbyder ligeledes overnatning i forbindelse med konference eller selskaber
Møde & eventfaciliteter
20 møde- og konferencelokaler og stor konference- og festsal med plads til 250 personer.
Spa
Aqua Spa med bade, saunaer, brechelbath, hotstone stole, udendørs hot tubs, dampbad, salt-lounge samt spa- og skønhedsbehandlinger
Øvrige faciliteter
2 restauranter, lobbybar, fitness, terrasse, grøn park med udsigt til Vejle Fjord, roomservice, gratis parkering, gratis WiFI og Co-Work område
Moderne værelser

Vi har 134 værelser på Comwell Kellers Park - af disse har vi følgende værelser: 1 loftssuite, 7 juniorsuiter, 2 loftsværelser i urban New Yorker-stil, 9 udsigtsværelser, 81 standardplus værelse tæt på spaafdelingen og 34 standardværelser.

CKE_ST KP1.jpg
26 M2
Standardværelse
Vores standardværelser er stilfuldt og moderne indrettet i skandinavisk stil. Her er badeværelse med brusebad og arbejdsplads. Værelset rummer to kvalitetssenge fra Hästens, der er sat sammen. Standardværelserne ligger i vores hotelfløj tæt på restauranten.
CKE_STPKP_1.jpg
26M2
Standard Plus Værelse
Vores Standard Plus-værelser er stilfuldt og moderne indrettet i skandinavisk stil. Udvalgte værelser har opdelt brusebad og toilet. Værelserne ligger afsides omgivet af ro, store vinduer med masser af lysindfald og tæt på vores spaafdeling.
CKE_SPPKP.jpg
26 M2
Superior Værelse
Vores udsigtsværelser har en stor balkon og er placeret i kort afstand til vores spaafdeling eller restaurant. Enkelte af dem kan bookes med forbindelse til en Junior Suite.
CKE_LOKP.jpg
26 M2
Loftværelse
Vores loftsværelser er unikke værelser, hvor stilen er en blanding af New Yorker og Casual Country. Her er skrå vægge, badekar og masser af original charme og stil. Værelserne er beliggende øverst på 3. sal. i samme side som vores spaafdelingen.
RS18352_Kellers-Park-efteraar-2018-0024.jpg
50 M2
Juniorsuite
Vores juniorsuiter er stilfuldt og moderne indrettet i skandinavisk stil. Her er badekar og balkon med udsigt over omgivelserne. De er beliggende enten tæt på vores spaafdeling eller restaurant.
CKE_LOSKP_2.jpg
50 M2
Loftsuite
Vores store suite er indrettet i en stil med en blanding af New Yorker og Casual Country. Her er skrå vægge, masser af original charme og stil. Suiten rummer gode kvalitetsmøbler, tre balkoner med udsigt over omgivelserne, badeværelse med badekar, to TV og senge fra Hästens.

Faciliteter der emmer af ro, harmoni og forkælelse

RS17893_comwell-kellerspark-006.jpg
Info om dit ophold

Comwell Kellers Park er et hotel i historiske bygning med moderne faciliteter, der emmer af ro, nydelse og afslapning. Hotellet har desuden de perfekte rammer til selskaber, konferencer, bestyrelsesmøder.

Vi har faciliteter, der kan huse mange forskellige arrangementer af alle størrelser, og vi har desuden fantastiske rammer til både et afslappende weekend- og spaophold eller en miniferie i Danmark.

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Vi tilbyder skræddersyet løbe- og gåture, diverse brætspil samt spa- og skønhedsbehandlinger.
Comwell_Spa_RAIS3720.jpg
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
Oplev bl.a. Vejle Kunstmuseum, Jellingestenene, Legoland, Koldinghus, ARoS, Trapholt, Geografisk Have eller Museet Kellers Minde.
Comwell_Summer_RAISFOTO_3264.jpg
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk og find bl.a. nærmeste badetur, grønne område, seværdighed m.m.
RS16244_kellers park 0049.jpg
RS18334_Kellers-Park-efteraar-2018-0006.jpg
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell Kellers Park
Fordele til dig
Gavekort
Comwell_FALL_RAISFOTO_6718.jpg
Læs mere her

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
RS17892_comwell-kellerspark-005.jpg
Læs mere her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale hos Comwell
BTB, business, CAA, Comwell Aarhus, mennesker, statister
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
CKE_LOKP.jpg
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig en god nats søvn har vi et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Du får en brochure med et udvalg af vores puder og kan så selv vælge den pude, der passer dig bedst.