Hold konfirmation hos Comwell

Konfirmationsfest hos Comwell

Har du en datter eller en søn, der snart træder ind I de voksnes rækker og derfor skal fejres med et brag af en fest? Hos Comwell står vi klar til at hjælpe jer både med nonfirmation og konfirmation – uanset hvor I landet og hvilke rammer I ønsker.

I kan afholde jeres arrangement I smukke rammer omgivet af f.eks. natur, strand eller centralt i byen. Skal der være plads til at gæster og børn kan boltre sig, er det oplagt at holde festen tæt på naturen og med store grønne områder.

Kommer jeres gæster langvejs fra, er det måske nødvendigt at holde festen centralt med nem adgang fra offentlig transport og masser af parkeringspladser.

Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en god løsning på jeres ønsker og behov.Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

Konfirmationsmenu i særklasse

Ingen fest uden lækker konfirmationsmad. Hos Comwell kan vi garantere, at jeres gæster vil komme til at nyde og huske maden. Vi bruger kun de bedste råvarer, fokuserer på økologi, og vi går aldrig på kompromis med smag eller kvalitet.

Vores kokke er alle erfarne og har stor faglig stolthed, hvilke betyder, at kun den bedste mad bliver serveret for jeres gæster. Flere af vores kokke er endda danmarksmestre og nævnt I “den danske spiseguide”.

Vi hjælper jer gerne med at sammensætte den helt rigtige menu samt dertilhørende vinmenu til jeres event. Der vil naturligvis også være øl, vand og sodavand. Vi giver meget gerne inputs til både forretter, hovedretter, dessert og kage – og eventuel natmad. Hvis I ikke vil have servering ved bordene, er det ligeledes muligt at bestille buffet i stedet.

Vi tager naturligvis højde for gæster med fødevareallergi samt vegetarer eller veganere.

Vi håber, at I og jeres gæster er klar på en gastronomisk oplevelse i sent vil glemme.

Muligheder i hele Danmark

Vi har 20 hoteller og venues fordelt over hele landet med hver deres særpræg, så mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

Alle vores hoteller og venues har fleksible festlokaler og hjælpsomt personale. Så uanset festens størrelse og hvilke rammer I ønsker, hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning.

Comwell har alt fra hoteller i fascinerende historiske rammer, hoteller i de smukkeste naturområder omgivet af skove, søer, strand og med udsigt over fjord, til hoteller der ligger med fantastisk udsigt over nogle af de største byer i Danmark. Så uanset hvor i landet og hvilke rammer I ønsker til jeres konfirmationsfest, kan I finde det hos os.

Vores hoteller ligger spredt ud over hele landet, fra Sjælland og København over Odense, Kolding og Vejle til Aarhus og Aalborg i Jylland.

Vi ser frem til at tage imod jer.

Konfirmationsbilleder - et minde for livet

Konfirmationsdagen er en vigtig dag, og mange vælger derfor at forevige denne ved at hyre en fotograf eller ved selv tage smukke billeder. Vores hoteller er beliggende blandt skøn natur med fantastisk udsigt eller tæt på vandet, så der er rig mulighed for at få dagen foreviget på smukkeste vis.

Jeres fotos kan med fordel bruges, når der efterfølgende skal sendes takkekort ud til gæsterne eller i en gæstebog fra festen.

Mulighed for overnatning

Vi ved at nogle gæster sommetider kommer langvejs fra og derfor har brug for overnatning efter festen. Comwell har på hvert hotel mange velindrettede og behagelige værelser, som sikrer, at I ikke behøver at bekymre jer om, hvordan I eller jeres gæster kommer hjem efter festen når stemningen er høj. Således skal I ikke sørge for hjemtransport eller bestilling af taxaer.

Næste morgen byder vi på stor, lækker morgenbuffet, hvor man kan få snakket festen igennem og sluttet af på en hyggelig og afslappende måde.

Overnatning efter fest er en dejlig måde at få en god afslutning efter festlige begivenheder som denne.

Få hjælp til planlægning af fest

Forudsætningen for en god konfirmationsfest er god planlægning, men planlægningen kan også være stressende. Hos Comwell tilbyder vi derfor at hjælpe jer med alt det praktiske og alle spørgsmål I måtte have, så I bare kan nyde festen og være værter. I får jeres egen erfarne selskabskoordinator, der er med fra start til slut.

Udover at stå for alt det praktiske såsom invitation og bordkort, hjælper vi også med idéer og inspiration til festtema, underholdning, musik, pynt og dekorationer, samt aktiviteter til eventuelle børn, der deltager og meget mere.

For at finde den bedste løsning lytter vi naturligvis til jeres ønsker og behov samt budget for dagen. Vi tager en snak og finder sammen den helt rigtige løsning.

Vores selskabskoordinatorer har mange års erfaring med at planlægge og afholde konfirmationsfester hos Comwell, og vi kan imødekomme mange ønsker, f.eks. i forhold til borddekoration, konfirmationspynt, sjove og festlige indslag, udsmykning, osv.

Jeres selskabskoordinator sørger for at udarbejde en plan, så festen forløber efter et fastlagt program – naturligvis i samarbejde med eventuel toastmaster.

Det vigtigste for os, er at alle - konfirmand, familie og gæster - får en uforglemmelig dag.

Læs mere her.