Hold møde hos Comwell

Nyhed

comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b, forretningsmøde, forretningsfolk,
Tryghed

Comwell tilbyder ny afbestillingssikring

Uforudsete faktorer såsom pludselig sygdom opstår, det har vi naturligvis fuld forståelse for. 

Rigtig mange virksomheder planlægger langt frem i tid, og behovet, for tryghed og gode vilkår, er derfor helt centralt.  

Med Comwells nye afbestillingssikring kan du ændre eller aflyse dit arrangement helt frem til 72 timer før, det starter - uden beregning. 

Mødefaciliteter

cowork-smaa-moeder-networking-030
Mødelokaler i hele Danmark

Bedste mødefaciliteter - se og sammenlign

One size does not fit all! Hos Comwell har vi mødefaciliteterne til at matche ethvert behov med vores 16 hoteller og 3 venues.

Hos os har du trygheden i, at vi har kapacitet og viden til at sikre, at du får en verdensklasse mødeoplevelse! 

Vi har mødelokaler på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Firmaaftale

btb_businessmand_5
Opnå aftalerabatter

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om mødelokaler eller overnatning.

Med en firmaaftale hos os får du ekstra fordelagtige vilkår, der er tilpasset dine og virksomhedens behov. Jeres fordele er blandt andet:

  • Fast rabat
  • Direkte adgang til mødelokaler i hele DK
  • Egen, fast kontaktperson
  • Optjening af clubpoint
comwellkort_2022

Mødelokaler i hele Danmark

Vi ved om nogen, hvor vigtig en faktor beliggenhed er! Med vores 16 hoteller og 3 venues godt fordelt over hele Danmark og i de største byer, kan vi byde virksomheder velkommen i alle dele af landet. Hos Comwell er vi altid på udkig efter den næste geniale lokation, så vi fortsat kan tilbyde jer de bedste muligheder. 

I vil opleve en enorm forskellighed blandt hotellerne, der gør, at man aldrig kommer til at kede sig i Comwell regi. Oplev alt fra topmoderne arkitektur, designhotel med Arne Jacobsen suite, spahoteller, rustikke værkstedsbygninger til landlig idyl og udendørs liv "en masse". Vi har det hele!

Vores mødepakker

mad-ild_kokke-i-action11

Forplejning med omtanke

Vælger du Comwell, så vælger du også miljøet! Vi er kåret til Danmarks mest bæredygtige hotelkæde ifølge Sustainable Brand Index.

Bæredygtighed og sundhed er essentiel for os. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine mødedeltagere. Hos os får du derfor:

  • Mad der er 40-60% økologisk
  • Mere grønt og mindre (men det bedste) kød
  • Mad der tilpasses deltagere med særlige behov
  • Vores egne madkoncepter
  • Lokale danske specialiteter 

Du kan derfor være sikker på at få mødeforplejning af højeste kvalitet, tilberedt med omtanke for miljøet og fyldt med energi og unikke smagsoplevelser. 

Og det stopper ikke her. Bæredygtighed er i alle dele af forretningen; vi minimerer ressourceforbrug, bekæmper madspild, tilbyder ladestandere til elbiler og fortsætter med at finde nye, bæredygtige løsninger.

maria-munkebo_meetingdesignchef_kellers-park

Personlig mødeplanlægger

Comwell er kendt for branchens bedste knowhow i mødeplanlægning. MeetingDesign er vores prisvindende rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter præcis jeres behov. 

Vi har landets dygtigste og mest passionerede MeetingDesigners! De er klar til at rådgive dig fra start til slut. Lad dem inspirere dig med alle vores koncepter og muligheder. Stol trygt på at alt spiller - ned til mindste detalje.

Vores team tilbyder hjælp til planlægning, mødestruktur, forslag til de helt rigtige lokaler, idéer til øvelser og aktiviteter i løbet af dagen, sammensætning af den optimale forplejning, booking af overnatning og meget mere.

teknikker, møder, møde,

Teknik til video- og hybridmøder

På alle Comwell hoteller har vi dygtige AV-teknikere klar, så alt forløber uden tekniske problemer. Skal du afholde virtuelle møder sørger vi naturligvis for, at der er videoudstyr klar. Vi tilbyder hybridmødepakker på alle Comwells hoteller, hvor I er sikret en virtuel mødeoplevelse af højeste kvalitet.

Vi sætter alt op og tester udstyret før arrangementet, så det hele står klar, når I kommer. Ud over projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle/flipover og mikrofon til rådighed. Du har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår.

Mødelokaler i hele Danmark

businessværelse, comwell, comwell aarhus,

Kombiner møde med hotelværelse

Skal du holde emøde der strækker sig over en hel eller flere dage? Ellers måske har du deltagere, som kommer langvejs fra? Så er der ofte behov for at overnatte på hotel. Hos Comwell tilbyder vi fordelagtige priser på mødeforplejning og hotelophold i forbindelse med dit arrangement. 

Nyhedsbrev

co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b, bar,
Business news

Få seneste nyt og VIP invitationer

Få vores Business nyhedsbrev direkte i din indbakke med seneste nyheder indenfor møder, konferencer, nyttige læringsværkstøjer, tendenser og eksklusive invitationer til særarrangementer. Nyheder kommer ca. 2 gange om måneden, og du kan afmelde når som helst.

Du får også et direkte link til Comwells eget mødemagasin Insight med artikler om fremtidens møder, tips og tricks.

Mødenyheder

co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b,
Trend og tendenser

Comwell insights

Læs Comwell Insight magasinet, der sætter fokus på fremtidens møder og konferencer, og som dykker ned i mødeteknologi, mødetrends, gode møderåd og optimeringsidéer.

Mødeoptimering

btb_teamfoto
Teambuilding

Motiverende mødekativiteter

Vi tilbyder blandt andet aktiviteten ’Motiverende Møder’, der sikrer høj deltagerinvolvering, samt at deltagerne husker budskaberne, hvilket giver et mærkbart udbytte af dit møde. 

Derudover tilbyder vi teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende øvelser, der styrker glæden ved at arbejde sammen og skaber nye fælles succesoplevelser.

-moeder-konferencer-kolding-jylland-0003

Næste møde hos os?