Fødselsdagsfest og jubilæum hos Comwell

WPLUSB

Fødselsdagsfest med stil og opvartning

Leder du efter det perfekte sted at holde din fødselsdagsfest? Hvorfor ikke fejre din store dag med stil på et hotel med fuld opvartning? Et hotel hvor du stadig er sikret en hjemlig og hyggelig atmosfære, og hvor udsigten er smuk og maden i særklasse? Alt dette er en del af pakken hos Comwell!

Vi har 20 hoteller og venues fordelt over hele landet, hvor du kan fejre et jubilæum eller en fødselsdag – måske endda en børnefødselsdag – med en dejlig fest, hvor gastronomi og højt humør er i fokus. Alle vores hoteller har hvert deres unikke særpræg samt fleksible festlokaler, der kan indrettes efter behov og antal gæster. Så uanset festens størrelse og dine ønsker til fejring og forløb kan vi med sikkerhed skabe de helt rigtige rammer om dine festlige mærkedage hos Comwell.

Kontakt hotellet og få planlagt den bedste fest!

Fødselsdagsfest ved vandet

En smuk udsigt til vandet er altid noget, folk husker, og det kan være lige præcis det, der er med til at gøre din fødselsdagsfest uforglemmelig. Vi har flere hoteller med lokaler, der har et helt unikt kig over hav eller fjord. Hoteller med denne mulighed:

Comwell_Klarskovgaard_DJI_0974.jpg

Kongebrogaarden

Middelfart
Thomas Reimer, Comwell a-s

Middelfart

Middelfart
DJI_0247.jpg

Roskilde

Roskilde
udendørs

Jesper Rais

Køge Strand

Køge

Fænomenal fødselsdagsmenu

Kogebog, Mad-Ild, madspild

Jesper Rais

Hos os kan du være sikker på, at dine gæster får gastronomiske oplevelser, de vil huske din fødselsdagsfest for i lang tid – hvad enten du byder på en klassisk frokost eller en storslået middag. 

Kvalitet, smag og økologi er altid i fokus i køkkenet, og du kan trygt overlade fødselsdagsmenuen til vores erfarne og dygtige kokke – flere af dem er endda danmarksmestre inden for deres felt og nævnt i ’Den danske Spiseguide’.

Vores kokke bruger kun sæsonens bedste råvarer – som så vidt muligt er økologiske – og er eksperter i at sammensætte den helt rigtige festmenu. Vi hjælper desuden gerne med at sammensætte en dertilhørende vinmenu, så du kan være sikker på, at mad og vin passer perfekt sammen. Uanset sæson laver vores restauranter gastronomisk mad i særklasse – både når det gælder vores menukort og vores buffet.

Fødselsdag omgivet af natur

En fødselsdagsfest i grønne omgivelser er med til at skabe en hyggelig atmosfære og efterlader masser af plads til sjove aktiviteter sammen med gæsterne. Hos Comwell har vi flere hoteller, der ligger midt i naturen. Hoteller hvor du er sikret en naturskøn oplevelse:

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Holte

Holte
Jesper Rais

Klarskovgaard

Korsør
RS17928_comwell-rebild-bakker-007.jpg

Rebild Bakker

Skørping

Overnatning efter fødselsdagsfesten

Jesper Rais

Vores hoteller har alle rig mulighed for parkering og overnatning.

Efter en sjov og festlig fødselsdagsfest er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. Hos os har du og dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet i forbindelse med festen. Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I alle kan nyde sammen, mens I taler om festens begivenheder. Det er en hyggelig og afslappende måde at afslutte en dejlig fest med familie og venner.

Hvis I drømmer om en hel weekend med fest og afslapning, kan I f.eks. kombinere jeres arrangement med et weekendophold.

Fødselsdagsfest i byen

Hold fødselsdagsfest i byen med nem adgang for gæsterne og fantastisk udsigt. Vi har eksklusive hoteller i flere byer – alle med en spektakulær udsigt, nem adgang og masser af parkering. Hoteller med denne mulighed:

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Copenhagen Portside

Nordhavn
Rune Slettemeås

Aarhus

Aarhus
Centralværkstedet Smedien Aarhus

W+B

Centralværkstedet

Aarhus
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Hvide Hus Aalborg

Aalborg
Comwell_RAIS4574.jpg

Kolding

Kolding

Fødselsdag efter dine ønsker

Comwell Aarhus møde mødelokale konference

WPLUSB

Skal din fødselsdag være en traditionel familiefest? Eller ønsker du en lidt anderledes fejring? Hos Comwell imødekommer vi dine ønsker og tanker om din fest på bedste vis. Det gælder, uanset om det er en fødselsdag for børn, unge, voksne eller på tværs af alle generationer. Vi bestræber os altid på, at det skal være en uforglemmelig dag og aften for både fødselaren og gæsterne – fra de voksne til de helt små. 

Uanset om det er en lille privat begivenhed eller en stor, rund fødselsdag har vi lokalerne og faciliteterne til din fødselsdagsfest. Vi sørger for velkomstdrinks, når dine venner og familie ankommer og ønsker dig tillykke med dagen. I forhold til festmaden er det helt op til dig, om det skal være en 3-retters menu eller en økologisk aftenbuffet, og om maden f.eks. skal være vegetarisk eller vegansk.

Jubilæum hos Comwell

Comwell Aarhus møde mødelokale konference

WPLUSB

Skal du fejre jubilæum med kolleger, venner og familie? Så har vi rammerne klar til din jubilæumsfest. Vores hoteller har hvert deres særpræg med mange forskellige faciliteter som f.eks. rigeligt med parkeringspladser, nem adgang og transport til og fra hotellerne i de større byer. Vi har også hoteller i naturskønne omgivelser, bl.a. nær skoven eller ved stranden med smuk havudsigt. 

Hos Comwell har vi stor erfaring med at afholde reception for jubilarer – uanset om det drejer sig om et 25, 30 eller 40-års jubilæum og uanset, hvor mange gæster du vil invitere. Vores fleksible selskabslokaler kan indrettes efter dine ønsker og behov, og vi har altid et festlokale, der passer til alle – fra din ældste kollega til festens mindste barn.

Hvad angår maden kan vi også imødekomme dine præferencer – fra en simpel menu bestående af pindemadder til en storslået frokostbuffet med dertilhørende øl og vand..

Professionel mødeplanlægning

Portræt Tiffany Kraik

Thomas Reimer

En god fødselsdagsfest – hvad enten det er et lille eller stort arrangement – kræver god planlægning. Det kan vi hjælpe dig med, hvis du ønsker det. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde fødselsdage og jubilæer, og du får en professionel selskabskoordinator tilknyttet, som er med i hele processen fra start til slut. Du skal blot koncentrere dig om at være vært og nyde festen, mens vi sørger for, at alt fungerer og forløber, som det skal.

Ud over at stå for alt det praktiske til fødselsdagen kan vi hjælpe med ideer og inspiration til program, aktiviteter før eller under festen, underholdning, musik, opdækning, bordpynt – fra fødselsdagskort til en fin dekoration med blomster i sæsonens farver – og meget mere. Har du specifikke ønsker til fødselsdagspynt eller blomsterdekorationer prøver vi naturligvis også at ramme disse. Lad os tale sammen om dine ønsker og så finder vi sammen den helt rigtige løsning og plan for festen. 

Kontakt os for at få et tilbud på en uforglemmelig fødselsdagsfest hos Comwell!

Læs mere

Muligheder i hele landet

Familiefester, jubilæer eller fødselsdagsfester. Uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jeres festlige arrangement, har vi spændende faciliteter de fleste steder – på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores 20 hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Holte i Nordsjælland til København, Sorø og Korsør på øvrige Sjælland til Odense og Middelfart på Fyn, samt Kolding, Vejle og Aarhus i Østjylland og Aalborg i Nordjylland.

Vores hoteller over hele landet har rammerne, der passer til netop jeres fest – jubilæum såvel som fødselsdag. Alle hoteller har hver deres unikke beliggenhed f.eks. tæt ved strand, omgivet af smuk natur eller midt i byens pulserende liv. Så hvad enten I drømmer om en fest med smuk udsigt over havet, i naturskønne omgivelser eller i byens kerne med nem adgang for gæster, så har Comwell rammerne – for barn såvel som voksen.

Vi ser frem til at tage imod jer og være med til at sikre, at I får en skøn dag!