SPA OG WELLNESS FOR KROP OG SJÆL

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1536

Ændringer i åbningstider under Covid-19

Alle spafaciliteter er genåbnet. Ved booking af spaophold får du fri adgang til alle spafaciliteter, såfremt antallet af gæster ikke overstiger det maksimum tilladte per kvadratmeter. Er det tilfældet, får du tildelt et timeslot 1,5 time på Comwell Borupgaard og 2 timer på Comwell Kellers Park af flere omgange hvis muligt.   

Læs om de gældende retningslinjer for vores spafaciliteter, åbningstider, kontakt for spabehandlinger og pris for hvert hotel:

Vi har unikt beliggende spahoteller i både Danmark og Sverige

Vores spahoteller

Savner du tid til forkælelse og wellness i afslappende omgivelser? Vores skønne spahoteller er blandt nordens bedste og byder på både indendørs og udendørs oplevelser. Nyd et weekendophold eller en decideret spaferie på et af vores spahoteller og prøv vores spabade med AquaSpa, hot tubs, sauna, kurbad, boblebad og dampbad – eller en spabehandling udført af professionelle spaterapeuter.

Vores tre spahoteller byder på ultimativ forkælelse – herunder massage, unikke spafaciliteter med mange forskellige bade, en skøn placering og smuk natur. Bliv klogere på vores faciliteter, behandlinger og aktiviteter herunder, hvor du kan se, hvilke skønne oplevelser de forskellige hoteller kan tilbyde dig under dit spaophold.

Alle vores spahoteller ligger med udsigt til naturskønne omgivelser, og de har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel med stilfulde faciliteter.

KUROPHOLD I SMUKKE OMGIVELSER

Muligheden for kur og spa hos Comwell er aldrig langt væk. Vores unikke spahoteller er beliggende forskellige steder i Danmark – Jylland, Nordsjælland og øvrige Sjælland – samt Sverige.

Alle vores spahoteller ligger med udsigt til naturskønne omgivelser, og de har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel med gode faciliteter, et smagfuldt indrettet værelse, aktiviteter og mentalt stimulerende – eller afslappende – behandlinger for hele kroppen. Vi kan bl.a. tilbyde dampkabine, jacuzzi og saunagus, når du nyder et spaophold hos os. Derudover kan du også også booke ansigtsbehandling, massage eller en af vores andre lækre kurbehandlinger. Læs mere og vælg dit hotel herunder:

FÅ ET INDTRYK AF VORES LÆKRE SPAHOTELLER

comwell-hotel-spa-wellness-038

SPAOPHOLD MED OVERNATNING

Nyd et afslappende miniophold med spa, der indbyder til ren forkælelse af alle kroppens sanser. Hvad enten du søger efter et romantisk kæresteophold, miniferie, weekendophold med din veninde, wellnessferie eller rekreationsophold, så tilbyder vi Danmarks bedste spafaciliteter, hvor du kan lukke al stress ude og nyde roen. Værelset, som du bor på under dit ophold, byder naturligvis også på stor komfort.

Når du vælger spa og wellness hos Comwell bliver du forkælet med ren afslapning, hvor du genopbygger ny og frisk energi i rolige og fredelige omgivelser. Nyd en afslappende behandling, en skøn massage eller et lækkert kurbad, mens du nyder hotellets smagfulde faciliteter.

Under spaopholdet kan du spise middag i en af vores gourmetrestauranter eller nyde naturen, da vores hoteller alle ligger i smukke naturrige omgivelser. Dagen efter byder vi naturligvis også på en skøn brunch.

Tag på kurophold hos Comwell. Afstressende, med frisk energi og ro i sindet.

ROMANTISK SPAOPHOLD

Kærestespa hos os er det perfekte romantiske kæresteophold, hvor rekreation, forkælelse, velvære – og naturligvis romantik – er i højsædet.

Skru ned for hverdagen og op for romantikken, når du booker kæresteweekend eller kærestetur på vores spahoteller. Hvad enten du ønsker en ferie, en forlænget weekend eller en enkelt overnatning med spabad, wellness og massage, så kan du nyde et afslappende hotelophold med din kæreste hos os. Bestil tid hos vores massageterapeut og forkæl jer selv med massage eller en kurbehandling. Vores spa og wellness område er desuden en oplevelse i sig selv og byder på mange forskellige spafaciliteter som f.eks. spabad, kurbad og dampbad.

comwell-hotel-spa-wellness-012

VELVÆRE I DAGSPA

Nyd en hel dag med fri adgang til forkælelse af krop og sind. Hvis en weekendtur ikke er mulig, eller hvis du blot ønsker et endags ophold med velvære og afslapning, så kan du besøge vores spaområde på et af vores spahoteller og benytte dig af DagSpa. Det giver dig adgang til vores AquaSpa og spabehandlingsområde med sauna, spabad, dampbad og meget mere.

Prisen for DagSpa afhænger af det individuelle spahotel. Vær opmærksom på at du skal ringe til hotellet for at forudbestille din spadag, hvis du ikke ønsker overnatning på et af vores kursteder.

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du booker en behandling hos Comwell.

PROFESSIONELLE SPA OG WELLNESS BEHANDLINGER

Spa og wellness hos Comwell er naturligvis ikke uden dertilhørende behandlinger. På alle vores hoteller har vi dygtige uddannede spaterapeuter og behandlere, der har mange års erfaring inden for både spabehandlinger og spaaktiviteter og sørger for, at din oplevelse er i top. Book din massage, ansigtsbehandling eller en af vores andre dejlige behandlinger og plej din krop og sjæl.

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du vælger et af vores spahoteller.

Spa på comwell borupgaard

Spa på Comwell Kellers Park

Spa på Varbergs Kusthotell