Spaoplevelser for kroppen og sjælen

Vores spahoteller

Hos Comwell Hotel har vi nogle af Nordens bedste spahoteller, der byder på både indendørs og udendørs oplevelser. Du kan blandt andet nyde vores AquaSpa, spabehandlinger udført af uddannede spaterapeuter, hot tubs, sauna og indendørs pool. Oveni det kan du naturligvis nyde sunde og bæredygtige menuer i restauranterne.

Vores fire spahoteller byder både på hver deres unikke spafaciliteter, placering og natur. Bliv klogere på de forskellige faciliteter og aktiviteter herunder, hvor du kan se, hvad de forskellige spahoteller tilbyder dig.

Hoteller med smukke lokationer

Vi har tre unikke spahoteller beliggende i Danmark: Snekkersten i Nordsjælland, Korsør nær Storebælt og i Vejle ud til Vejle Fjord. I Sverige finder du vores spahotel nær Göteborg. Alle vores spahoteller ligger med dejlig udsigt til naturskønne omgivelser, og de har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel med stilfulde faciliteter, aktiviteter og mentalt stimulerende behandlinger til hele kroppen.

Spaophold med overnatning

Nyd et afslappende spaophold der indbyder til ren forkælelse af alle kroppens sanser. Vi tilbyder ophold med overnatning og adgang til nogle af Danmarks bedste spafaciliteter, så du kan lukke al stress ude, og ha’ fokus på dig selv og dit velvære. Her bliver du forkælet med oplevelser for både krop og sind, og du genopbygger ny og frisk energi i rolige og fredelige omgivelser. Nyd en afslappende behandling, en skøn massage eller et lækkert kurbad, mens du nyder hotellernes stilfulde faciliteter.

DagSpa

Hvis du blot ønsker en enkelt dag i spaområdet på et af vores spahoteller, kan du benytte dig af vores DagSpa, der giver dig adgang til vores AquaSpa og spabehandlingsområde. Nyd en hel dag fri adgang til alle de skønne faciliteter, hvor du bliver forkælet med afslappende oplevelser for alle kroppens sanser. Prisen for DagSpa afhænger af det individuelle spahotel. Vær opmærksom på at du skal ringe for at forudbestille DagSpa, hvis du ikke ønsker overnatning på et af vores spahoteller.

Behandlinger af professionelle spaterapeuter

På alle vores hoteller har vi dygtige uddannede spaterapeuter og behandlere, der har mange års erfaring inden for både spabehandlinger og spaaktiviteter. Vi kan derfor garantere, at du altid får en professionel behandling, når du vælger en behandling hos Comwell.