SPA OG WELLNESS FOR KROP OG SJÆL

Vi har unikt beliggende spahoteller i både Danmark og Sverige

Vores spahoteller

Vi har nogle af nordens bedste spahoteller, der byder på både indendørs og udendørs oplevelser. Nyd et weekendophold og oplev vores spabad med AquaSpa, hot tubs, sauna, boblebad og dampbad - eller en spabehandling udført af uddannede spaterapeuter.

Vores fire spahoteller byder både på forkælelse, unikke spafaciliteter, skøn placering og natur. Bliv klogere på de forskellige faciliteter og aktiviteter herunder, hvor du kan se, hvad de forskellige spahoteller kan tilbyde dig.

Alle vores spahoteller ligger med udsigt til naturskønne omgivelser, og de har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel med stilfulde faciliteter.

KUROPHOLD I SMUKKE OMGIVELSER

Vores unikke spahoteller er beliggende i Danmark og Sverige.

Alle vores spahoteller ligger med udsigt til naturskønne omgivelser, og de har alt, hvad du kan forvente af et moderne spahotel med stilfulde faciliteter, aktiviteter og mentalt stimulerende behandlinger for hele kroppen. Vi kan bl.a. tilbyde dampkabine, jacuzzi og saunagus, hvis du tilbringer en spadag hos os.

Du kan også booke ansigtsbehandling, massage eller en anden af vores andre skønne kurbehandlinger.

FÅ ET INDTRYK AF VORES LÆKRE SPAHOTELLER

Tag på kurophold hos Comwell. Afstressende, med frisk energi og ro i sindet.

ROMANTISK KÆRESTESPA

Skru ned for hverdagen, og op for romantikken, når du booker kæresteweekend hos os. 

Om dit luksusophold er ferie, forlænget weekend eller blot spaferie, så kan du nyde et luksus hotelophold med din udkårne hos os. Book tid hos vores massageterapeut og forkæle jer selv med en kurbehandling. Vores spa og wellness område er en oplevelse i sig selv, og byder på mange forskellige spafaciliteter.

VELVÆRE I DAGSPA

Hvis du ønsker en enkelt dag med velvære, så kan du besøge vores spaområdet på et af vores spahoteller, og benytte dig af DagSpa. Det giver dig adgang til vores AquaSpa og spabehandlingsområde.

Nyd en hel dag med fri adgang til forkælelse af krop og sind. Prisen for DagSpa afhænger af det individuelle spahotel. Vær opmærksom på at du skal ringe for at forudbestille DagSpa, hvis du ikke ønsker overnatning på et af vores kursteder.

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du booker en behandling hos Comwell.

PROFESSIONELLE SPA OG WELLNESS BEHANDLINGER

På alle vores hoteller har vi dygtige uddannede spaterapeuter og behandlere, der har mange års erfaring inden for både spabehandlinger og spaaktiviteter.
Book din massage, ansigtsbehandling eller en anden af vores skønne behandlinger og plej din krop og sjæl.

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du booker en behandling hos Comwell.

SPAOPHOLD MED OVERNATNING

Nyd et afslappende miniophold med spa, der indbyder til ren forkælelse af alle kroppens sanser. Om du søger romantisk kæresteophold, miniferie, weekendtur eller wellnessferie, så tilbyder vi Danmarks bedste spafaciliteter, hvor du kan lukke al stress ude og bare nyde du er til.

Hos Comwell bliver du forkælet med ren afslapning, hvor du genopbygger ny og frisk energi i rolige og fredelige omgivelser. Nyd en afslappende behandling, en skøn massage eller et lækkert kurbad, mens du nyder hotellets stilfulde faciliteter.

Under opholdet kan I spise middag i en af vores gourmetrestauranter eller nyde naturen, da vores hoteller alle ligger i smukke naturrige omgivelser.

Spa på comwell borupgaard

Spa på Comwell Korsør

Spa på Comwell Kellers Park

Spa på Varbergs Kusthotell