4.2 / 5

RESTAURANT OG FEST PÅ COMWELL H.C. ANDERSEN ODENSE

rs24542_comwell_odense_raisfoto_3625-fit

RESTAURANT HANS CHRISTIAN

Midt i H. C. Andersen-byen, tæt på seværdigheder og ud mod det hyggelige, brostensbelagte Sortebrødre Plads, ligger Restaurant Hans Christian. Og her er vi ikke kun på fornavn med vores berømte bysbarn, men også gæsterne, som bliver taget imod med masser af nærvær.

Det er vores mål at forkæle vores gæster med kvalitetsmad produceret med tanke for miljø og vores fælles fremtid.

Omtanke for os handler om at tage ansvar og have tydelige køkkenfaglige holdninger til den måde, vi tilbereder vores mad på, og ikke mindst den måde vi handler på i hverdagen.

Vores mål om at handle med omtanke, er ikke blot noget vi siger, men også noget vi gør, og vores ambition om at agere bæredygtigt resulterer helt konkret i flere valg og fravalg hver eneste dag. For eksempel bruger vi ikke jordbær i november, fordi det er udenfor sæsonen, vi serverer ikke foie gras eller tigerrejer på grund af dyrevelfærd, og vi serverer ikke oversøiske vine, da CO2 aftrykket er langt mindre, når vinen har en kortere transportvej.

Vi har bronzemærket i økologi, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Men det dog er ikke for en hver pris, at vi vælger økologi. For os vægter en bæredygtig tankegang tungere, og vi foretrækker til hver en tid at lave vores bøffer fra en konventionel ko fra Fyn frem for en økologisk fra Australien.

Vælg mellem 2- og 3-rettes menu eller et mindre a la carte-udvalg, som skifter hver anden måned.

Kig for eksempel forbi til en burger, inden I tager videre til koncert i ODEON. Eller nyd en 3-retters menu inden turen på Casino Odense.

rs24550_comwell_odense_raisfoto_3661-fit

Der var engang en firmafest i Odense!

Kongeriget for en fest! Og det blev som I befalede. Gigantisk med fuldt skrald. Eller mindre og mere intimt. Velkommen til en helt igennem eventyrlig firmafest på Comwell H. C. Andersen Odense og Odeon!

Lad festen stå i miniput-magi, omgivet af gul bindingsværksidyl. Gå i rockmusikkernes eller H. C. Andersens fodspor med backstage og byvandring. Og kom så ’hjem’ og fest løs og skab en god fortælling. 

Comwell H. C. Andersen Odense og Odeon ligger i smørhullet af Odense. Lige her, hvor eventyret begyndte og bysbarnet voksede op. Og kvarteret og de gamle, skæve huse er den skønneste plet og en lille oase midt i den levende storby, der omgiver os. Snup en charmerende tur på gåben hertil ad de brostensbelagte stræder med resten af selskabet Og glæd jer så til en firmafest, der nok skal gøre øjne så store som tekopper!

jwwwb_0072

Julefrokost på Comwell H.C. Andersen

Midt i hjertet af Odense, byder vi på Comwell H.C. Andersen Odense inden for til en eventyrlig julefrokost med danske juleklassikere på menuen. Alt er naturligvis hjemmelavet, og vores dygtige kokke har kræset for hver en ret. 

rs24544_comwell_odense_raisfoto_3634-fit

Romantisk bryllup midt i H. C. Andersens Odense

Der var engang… Og herfra kan jeres eventyr begynde! Lad brylluppet stå i miniput-magi, omgivet af gul bindingsværksidyl. Og blæs på det store og storslåede, for her er hyggeligt og hamrende romantisk! Velkommen til bryllup på Comwell H. C. Andersen Odense!

Inviter bare. Vi har plads til det halve kongerige! Indtag gemakkerne i Friis og Moltkes røde murstensbyggeri fra 1980 som efter en kærlig renovering nu femstår med en indbydende, moderne vibe, der emmer af byhotel.

Comwell H. C. Andersen Odense ligger i smørhullet af Odense. Lige her, hvor eventyret begyndte og bysbarnet voksede op. Og kvarteret og de gamle, skæve huse er den skønneste plet og en lille oase midt i den levende storby, der omgiver os. Snup den charmerende tur på gåben ned ad de brostensbelagte stræder med resten af bryllupsselskabet fra byens kirker- eller rådhus, når jeres ja’er har runget. Og glæd jer så til jeres helt igennem eventyrlige bryllupsfest.