Fødselsdagsfest og jubilæum hos Comwell

Fødselsdagsfest med stil og opvartning

Leder du efter et sted at holde din fødselsdagsfest? Hvorfor ikke holde den på et hotel med stil og opvartning, men samtidig med en hjemlig og hyggelig atmosfære?

Hos Comwell har vi 20 hoteller og venues fordelt over hele landet, som skaber de perfekte rammer til at fejre et jubilæum eller en rund fødselsdag med et brag af en fest, hvor gastronomi og højt humør er i højsædet.


Alle vores hoteller har hvert deres unikke særpræg og har fleksible festlokaler, der kan indrettes efter behov og antal gæster. Så uanset festens størrelse og dine ønsker for festens forløb, kan vi med sikkerhed skabe de helt rigtige rammer om dine festlige mærkedage hos Comwell.


Kontakt os og hør nærmere på +45 70 274 274

centralvaerkstedet-smedien-fest-selskaber-bryllup-0082

Fænomenal fødselsdagsmenu

Hos os kan du være sikker på, at dine gæster får gastronomiske oplevelser, de vil huske din fødselsdagsfest for i lang tid.

Kvalitet, smag og økologi er altid i fokus i køkkenet, og du kan trygt overlade fødselsdagsmenuen til vores erfarne og dygtige kokke - flere af dem er endda danmarksmestre og nævnt i “den danske spiseguide”.

Vores kokke bruger kun sæsonens bedste råvarer og er eksperter i at sammensætte den helt rigtige festmenu. Vi hjælper desuden gerne med at sammensætte en tilhørende vinmenu, så du kan være sikker på, at det hele passer sammen og har det helt rigtige samspil. Vores restauranter laver gastronomisk mad i særklasse - både fra vores menukort eller i vores buffet.

_konference-moede-film-branding-pude1

Overnatning efter fødselsdagsfesten

Efter en sjov og festlig fødselsdagsfest er det rart ikke at skulle tænke på transporten hjem. Vores hoteller har alle rig mulighed for parkering og overnatning.

Hos os har du og dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet i forbindelse med festen. Næste morgen serverer vi lækker morgenmad, som I alle kan nyde sammen, mens I taler om festens begivenheder. Det er en hyggelig og afslappende måde at afslutte en dejlig fest på, og en god måde at få sagt ordentlig farvel og tak til familie og venner.

Hvis I vil have en weekend med fest og afslapning kan I f.eks. kombinere jeres arrangement med et weekendophold.

holberg_fest_3

Fødselsdag efter dine ønsker

Hos Comwell imødekommer vi dine ønsker og tanker om din fest på bedste vis. Det gælder uanset om det er en fødselsdag for børn, unge, voksne eller på tværs af alle generationer.

Vi bestræber os på, at det skal være en uforglemmelig dag og aften for både fødselaren og gæster.

Uanset om det er en privat, lille begivenhed eller en stor, rund fødselsdag har vi lokalerne og faciliteterne til din fødselsdagsfest.

Vi sørger for velkomstdrinks mens dine venner og familie ankommer og ønsker dig tillykke med dagen. I forhold til menuen, er det helt op til dig, om det skal være 3 retter med festmad, en økologisk aftenbuffet og maden f.ek.s skal være vegansk eller vegetarisk

fest-selskaber-bryllupsfest-firmafest-konfirmation-014

Jubilæum hos Comwell

Skal du fejre jubilæum med kolleger, venner og familie, så har Comwell rammerne.

Vores hoteller har hvert deres særpræg og vores fleksible selskabslokaler kan indrettes efter dine ønsker og behov.

Vi har erfaring med at afholde reception for jubilarer - uanset om det måtte være 25, 30 eller 40 års jubilæum og uanset hvor mange gæster du vil invitere.

Vores hoteller tilbyder faciliteter som f.eks.  mange parkeringspladser, nem adgang og transport til og fra hotellerne i de større byer. Vi har også hoteller i naturskønne omgivelser, ved stranden eller med smuk havudsigt.

Til et jubilæum kan vi eksempelvis sammensætte en simpel menu bestående af pindemadder eller en frokostbuffet med tilhørende øl og vand.

_hotel-koege-medarbejdere-1044

Professionel planlægning

En god fødselsdagsfest kræver god planlægning - det kan vi hjælpe dig med, hvis du ønsker det. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde fødselsdage og jubilæer, og du får en professionel selskabskoordinator tilknyttet, som er med i hele processen fra start til slut.

Udover at stå for alt det praktiske, kan vi hjælpe med ideer og inspiration til program, farver, aktiviteter før eller under festen, underholdning, musik, opdækning, bordpynt og meget mere.

Så lad os tale sammen om dine ønsker, og så finder vi sammen den helt rigtige løsning og plan for festen. Har du specifikke ønsker til fødselsdagspynt eller blomsterdekorationer imødekommer vi gerne det.

Alt du skal gøre, er blot at koncentrere dig om at være vært og nyde festen, mens vi sørger for, at alt fungerer og forløber, som det skal.

Kontakt os gerne, for at få et tilbud på en uforglemmelig fødselsdagfest hos Comwell!

Muligheder i hele landet

Uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jubilæum eller fødselsdagsfest, har vi spændende faciliteter. Vores 20 hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Nordsjælland og København over Odense, Kolding og Vejle til Aarhus og Aalborg.

Hotellerne har hver deres unikke beliggenhed f.eks. tæt ved strand, i smuk natur eller midt i byens pulserende liv. Så hvad enten I drømmer om en fest med smuk udsigt over havet, i naturskønne omgivelser eller i byens pulserende liv med mulighed for nem adgang for gæster, så har Comwell rammerne.

Vores hoteller på Sjælland, Fyn eller Jylland har rammerne for jeres fest - og det er uanset om det er jubilæum eller fødselsdag.

Vi ser frem til at tage imod jer.