Hold konference hos Comwell

Nyhed

comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b, forretningsmøde, forretningsfolk,
Tryghed

Comwell tilbyder ny afbestillingssikring

Uforudsete faktorer såsom pludselig sygdom opstår, det har vi naturligvis fuld forståelse for. 

Rigtig mange virksomheder planlægger langt frem i tid, og behovet, for tryghed og gode vilkår, er derfor helt centralt.  

Med Comwells nye afbestillingssikring kan du ændre eller aflyse dit arrangement helt frem til 72 timer før, det starter - uden beregning. 

Konferencefaciliteter

_mode-konference-korsor-0005
Konferencelokaler i hele DK

Bedste konferencefaciliteter - se og sammenlign

One size does not fit all! Hos Comwell har vi faciliteterne til at matche ethvert behov med vores 16 hoteller og 3 venues.

Hos os har du trygheden i, at vi har kapacitet og viden til at sikre, at du får en verdensklasse konference! 

Vi har mødelokaler på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Firmaaftale

btb_businessmand_5
Opnå aftalerabatter

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om konferencelokaler eller overnatning.

Med en firmaaftale hos os får du ekstra fordelagtige vilkår, der er tilpasset dine og virksomhedens behov. Jeres fordele er blandt andet:

  • Fast rabat
  • Direkte adgang til mødelokaler i hele DK
  • Egen, fast kontaktperson
  • Optjening af clubpoint
comwellkort_2022

Konferencelokaler i hele Danmark

Vi ved om nogen, hvor vigtig en faktor beliggenhed er! Med vores 16 hoteller og 3 venues godt fordelt over hele Danmark og i de største byer, kan vi byde virksomheder velkommen i alle dele af landet. Hos Comwell er vi altid på udkig efter den næste geniale lokation, så vi fortsat kan tilbyde jer de bedste muligheder. 

I vil opleve en enorm forskellighed blandt hotellerne, der gør, at man aldrig kommer til at kede sig i Comwell regi. Oplev alt fra topmoderne arkitektur, designhotel med Arne Jacobsen suite, spahoteller, rustikke værkstedsbygninger til landlig idyl og udendørs liv "en masse". Vi har det hele!

ccp_foyer-2

FØRENDE I KONFERENCER

Comwell er din garanti for professionelle rammer og tryghed ved, at selv dine vigtigste arrangementer løber af stablen optimalt. 

Vores mange begejstrede og tilbagevendende konferencegæster vidner om, at du med god ro i maven kan booke dine konferencer hos os. 

Vi ved, hvad der skal til for at give fuldt udbytte af den investering, som et stort arrangement ofte er. 

Hos os får du altid:

√ 100% tryghed fra booking til evaluering 

√ Specialuddannede MeetingDesigners

√ Optimale lokaler matchet præcist til dit behov 

√ Teknikerservice og AV-udstyr

√ Den bedste mødeforplejning

√ Gode annulleringsbetingelser

Uanede muligheder for konferencer

businessværelse, comwell, comwell aarhus,

Kombiner konference med hotelværelse

Skal du holde en konference eller kursus der strækker sig over en hel eller flere dage? Så er der ofte behov for at overnatte på hotel. Hos Comwell tilbyder vi fordelagtige priser på konferenceforplejning og hotelophold i forbindelse med dit arrangement. På enkelte af vores hoteller er det også muligt at leje hele hotellet og dermed omdanne det til kursushotel eller konferencehotel.

mad-ild_kokke-i-action11

Forplejning med omtanke

Vælger du Comwell, så vælger du også miljøet! Vi er kåret til Danmarks mest bæredygtige hotelkæde ifølge Sustainable Brand Index.

Bæredygtighed og sundhed er essentiel for os. Det kommer til udtryk gennem den mad og de drikkevarer, vi serverer for dig og dine konferencedeltagere. Hos os får du derfor:

  • Mad der er 40-60% økologisk
  • Mere grønt og mindre (men det bedste) kød
  • Mad der tilpasses deltagere med særlige behov
  • Vores egne madkoncepter
  • Lokale danske specialiteter 

Du kan derfor være sikker på at få konferenceforplejning af højeste kvalitet, tilberedt med omtanke for miljøet og fyldt med energi og unikke smagsoplevelser. 

Og det stopper ikke her. Bæredygtighed er i alle dele af forretningen; vi minimerer ressourceforbrug, bekæmper madspild, tilbyder ladestandere til elbiler og fortsætter med at finde nye, bæredygtige løsninger.

Kapacitetsoversigt over vores hoteller

meetingdesigner_sos_comwell-portside_2022

Personlig mødeplanlægger

Comwell er kendt for branchens bedste knowhow i mødeplanlægning. MeetingDesign er vores prisvindende rådgivningsservice, hvor vi skræddersyer og tilpasser en konferencepakke efter præcis jeres behov. 

Vi har landets dygtigste og mest passionerede MeetingDesigners! De er klar til at rådgive dig fra start til slut. Lad dem inspirere dig med alle vores koncepter og muligheder. Stol trygt på at alt spiller - ned til mindste detalje.

Vores team tilbyder hjælp til planlægning, mødestruktur, forslag til den helt rigtige lokation, håndtering af invitation samt til- og afmeldinger, sammensætning af den optimale forplejning, booking af overnatning og meget mere.

teknikker, møder, møde,

Teknik til videokonferencer

Hvad end du skal holde konference eller kursus så skal der være styr på teknikken! På alle Comwell hoteller har vi dygtige AV-teknikere klar, så alt forløber uden tekniske problemer. Skal du afholde virtuelle møder som fx videokonference eller lignende, sørger vi naturligvis for, at der er videokonferenceudstyr klar. Vi tilbyder hybridmødepakker på alle Comwells hoteller, hvor I er sikret en virtuel mødeoplevelse af højeste kvalitet.

Vi sætter alt op og tester udstyret før arrangementet, så det hele står klar, når I kommer. Ud over projektor, storskærm og anlæg har vi også mødetelefon, clickshare, whiteboardtavle/flipover og mikrofon til rådighed. Du har desuden altid mulighed for at bruge vores kopimaskine, hvis behovet opstår.

Nyhedsbrev

co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b, bar,
Business news

Få seneste nyt og VIP invitationer

Få vores Business nyhedsbrev direkte i din indbakke med seneste nyheder indenfor møder, konferencer, nyttige læringsværkstøjer, tendenser og eksklusive invitationer til særarrangementer. Nyheder kommer ca. 2 gange om måneden, og du kan afmelde når som helst.

Du får også et direkte link til Comwells eget mødemagasin Insight med artikler om fremtidens møder, tips og tricks.

Mødenyheder

co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b,
Trend og tendenser

Comwell insights

Læs Comwell Insight magasinet, der sætter fokus på fremtidens møder og konferencer, og som dykker ned i mødeteknologi, mødetrends, gode møderåd og optimeringsidéer.

Konferencekoordinering

_kellers-park-moede-konference-meetingdesign-cowork-0047
Tryghed

Få hjælp til tilmeldingerne

At holde styr på administrationen af- og tilmeldinger til arrangementer er ofte uoverskueligt, hvis man ikke lige er konferencekoordinator. Vi tilbyder derfor at stå for administrationen af tilmeldingerne gennem vores Conference Manager-system. Jeres arrangement får eget tilmeldingswebsite, og vi står for udsending af invitationer og håndtering af fakturering m.m.

_konferencecenter-klarskovgaard-moede-konference-068

Næste konference hos os?