4 / 5

Restaurant & fest på Comwell Rebild Bakker

_hotel-rebild-bakker-restaurant-middag-hygge-002

Restaurant med udsigt til skoven

I vores hyggelige restaurant er der store vinduer, som giver et flot lysindfald og en smuk udsigt til de omkringliggende marker og skovarealer. Det er det perfekte sted at læne sig tilbage og slappe af efter en hyggelig og aktiv dag i Rebild Bakker. Her er plads til selskaber såvel som små intime middage. Vi har også moderne højborde med plads til fire personer.

Vi serverer nordisk inspireret mad og benytter gerne den omkringliggende natur og dens råvarer og urter i vores madlavning. Foran restauranten finder du vores egen vinbar med et velassorteret udvalg af vine.

Når vejret tillader det, kan du nyde din middag eller en drink på vores store, populære terrasse.

_hotel-rebild-bakker-fest-selskab-restaurant-005

Idyllisk bryllup på bakketop og hede

Tænk sig, at blive viet i en tipi! Oppe på en bakketop og med storslået hedeidyl og skov så langt øjet rækker. Velkommen til Comwell Rebild Bakker.

Det bugter sig i bakker og dal og emmer af romantik. Og med smukt dækkede borde, hvor naturen også får lov til at slå sine folder, er scenen sat til et mageløst bryllup i Danmarks mest spektakulære natur.

Comwell Rebild Bakker er et hyggeligt hotel med alle tænkelige moderne faciliteter blot 20 minutters kørsel fra Aalborg. Men det er ikke mindst Rold skov og et storslået hedelandskab, der trækker og giver brylluppet ét af de anderledes og uforglemmelige øjeblikke. Så hvad skal man dog med en lavendelmark i Provence, når lyngen står tæt i Rebilds bakker?

_varbergs-kusthotell-2018-960

Velkommen i vores hyggelige bar

I vores hyggelige bar vil du hurtigt kunne finde dig til rette. Her kan du frit bestille mad, snacks eller lidt til den søde tand fra vores barkort.

Er du mere i humør til en kold øl eller måske en af vores populære hjemmelavede juicer, så kom endelig og slå dig ned. Vi giver dig gerne opskriften med på din favoritjuice, når du går. 

Baren er åben mandag-fredag kl. 15:00-23:00 og lørdag kl. 11:00-23:00. Baren er åben for frokost om søndagen i tidsrummet kl.12-14..

foyer_3

Den særlige begivenhed

Comwell Rebild Bakker har de ideelle rammer til at holde firmafester, runde fødselsdage, bryllup eller en anden særlig begivenhed. Vi ligger midt i den smukke Nordjyske natur og har en række stemningsfyldte lokaler, der kan rumme både store og små fester. 

Selskabsbrochure