Restaurant & fest på Comwell Rebild Bakker

Restaurant med udsigt til skoven

I vores hyggelige restaurant er der store vinduer, som giver et flot lysindfald og en smuk udsigt til de omkringliggende marker og skovarealer. Det er det perfekte sted at læne sig tilbage og slappe af efter en hyggelig og aktiv dag i Rebild Bakker. Her er plads til selskaber såvel som små intime middage. Vi har også moderne højborde med plads til fire personer.

Vi serverer nordisk inspireret mad og benytter gerne den omkringliggende natur og dens råvarer og urter i vores madlavning. Ude foran restauranten finder du en vinbar med et bredt sortiment.

Når vejret tillader det, kan du nyde din mad eller en drink på vores store terrasse.

Velkommen i vores hyggelige bar

I vores hyggelige bar vil du hurtigt kunne finde dig til rette. Her kan du frit bestille mad, snacks eller lidt til den søde tand fra vores barkort.

Er du mere i humør til en kold øl eller måske en af vores populære hjemmelavede juicer, så kom endelig og slå dig ned. Vi giver dig gerne opskriften med på din favoritjuice, når du går. 

Baren er åben mandag-fredag kl. 15:00-23:00 og lørdag kl. 11:00-23:00. Baren er åben for frokost om søndagen i tidsrummet kl.12-14..

Den særlige begivenhed

Comwell Rebild Bakker har de ideelle rammer til at holde firmafester, runde fødselsdage, bryllup eller en anden særlig begivenhed. Vi ligger midt i den smukke Nordjyske natur og har en række stemningsfyldte lokaler, der kan rumme både store og små fester. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter: 

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Rebild Bakker? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 98 391 222, eller du kan benytte nedenstående formular.