Julemiddag på Comwell Kellers Park

Nyd en skøn julemenu

I november og december inviterer vi traditionen tro til en skøn julemenu i stemningsfyldte rammer. I vanlig stil har vores dygtige kokke sammensat dette års skønne julemenu med respekt for julens hyggelige traditioner. Det eneste du skal er, at invitere det gode selskab, sætte jer ved et veldækket bord og så sørger vi for resten.  

JULEMENU 

Glæd jer til dette års lækre hjemmelavede 3-retters julemenu der tallerkenserveres, som både frokost og middag, i vores stemningsfyldte restaurant med udsigt til park og natur. 

I vores restaurant finder du et stort udvalg af lækre vine og du kan ligeledes tilkøbe en vinmenu tilpasset dette års julemenu. 

  • 3-retters julemenu
    Pris kr. 425,- pr. person.

Julemenuen kan nydes i vores restaurant eller i eget lokale, hvor det er tilladt at mødes i selskaber med op til 10 personer. 

Bordreservation er nødvendig.  


OVERNATNING I FORBINDELSE MED JULEMIDDAG

I er naturligvis velkommen til at lade bilen stå og se dyner hos os. Så vågner du til en lækker morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter.    

  • To personer i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet: Kr. 1.250,- pr. værelse
  • Enkeltværelse inkl. morgenbuffet: Kr. 1.000,- pr. værelse
  • Adgang til AquaSpa: kr. 350,- pr. person

KONTAKT OG RESERVATION

Ring til vores selskabskoordinator Louise Larsen og hør om dine julemenu muligheder hos os. Tel 7641 1717 eller e-mail: lla@comwell.com. Vi gør opmærksom på at julefrokost og middag skal forudbestilles.  


DIN TRYGHED OG SIKKERHED

Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed og tryghed højt og følger selvfølgelig myndigheders covid-19 anvisninger. HER kan du se vores forholdsregler samt  retningslinjer for selskaber.