Restaurant Comwell Copenhagen Portside

Restaurant Portside

Uh, her sker nye, spændende ting i Københavns pulserende nordpol, Nordhavn. Og Comwell Copenhagen Portside er én af dem! Træd indenfor i vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken.

Vores overvejende grønne avantgarde-køkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.

Med utrætteligt fokus på bæredygtigheden er vores bar og restaurant næsten fri for flasker og vi serverer mange af vores drikkevarer fra ’haner af guld’. For hanerne har nemlig også den fordel, at de gør det muligt at smage lidt forskelligt, f.eks. med vinbuffet eller ølmenu.

Kig forbi! Vi tager imod med åbne arme fra tidlig morgen og frokost til middag. Og hotellets café snupper natten med, 24Seven!

International hotelbuzz

Det er ikke kun menukortet, der lover det bedste af alle verdener. Det gør vores omgivelser også. Et pulserede mix af international hotelbuzz og Århusgadekvarterets charmerende, lokale vibe.

Nyd stemningen i vores elegante, men afslappede restaurant, hvor den rå beton giver urbant med- og modspil til reoler af smoked oak. Og gulvtæpper giver lokalet en særlig varme og intimitet, og som gør underværker for akustikken.

Vi favner alle dagens højdepunkter med sanselige sceneskift. Du skal bare gå efter duften! Og hvad der ellers lykkeligt pirrer sanserne; lyden, lyset og alt dét, der sidder lige i øjet. Fra tidlig morgen til sen aften.

Og vi lover guld og grønt, f.eks. et skønt, grønt alternativ til æg og bacon (men også æg og bacon!) til morgen. Creme de la Creme la Carte eller smækre, lækre fyldige og mættende salater til frokost. Og hver dag nye sæsonaktuelle menuer til aften.

Tril forbi - uanset om hjulene sidder på en barnevogn, en Christiania-cykel eller en Tesla. Eller hop af S-tog og Metro lige uden for døren.

Noget helt særligt at fejre

Urbant, råt, storslået - og hyggeligt! Med åbningen af Comwell Copenhagen Portside har København fået et nyt og mageløst sted at feste og fejre! Midt i Århusgades charmerende, pulserende kvarter og tæt på både Metro og S-tog.

Vi glæder os til at byde velkommen til jer alle. Fra mindre, mere intime selskaber til store rabalderfester - fra 30-600 gæster.

Hold jeres fest lige ud til den nyanlagte kanal uden for vores vinduer - og gå all in på ’ohøj’ og nyd jeres velkomstdrink ombord på en båd og bliv sejlet hertil! Eller slå jer løs i vores eventlokale på hele 1.200 m2, hvor her er plads til selv de største armbevægelser og vidunderligt vilde, vovede ideer.

Vores skønne, lyse festlokaler kalder på fest. Alle festlokaler i grundplan har enorme vinduespartier fra gulv til loft og er indrettet med en helt særlig finesse og fornemmelse for WOW i vandkanten. Men kom selv og se - og fornem stemningen.

Book en rundvisning og lad os begejstret vise jer vores mange muligheder. Og fortæl os om den fest, I går og drømmer om.