Events med stemningsfuldt særpræg

Centralværkstedet Smedien Aarhus

Events med stemningsfuldt særpræg

Beliggende centralt i Aarhus i smukke gamle bygninger fra 1862 finder du Centralværkstedet og Smedien. De nuværende eventlokaler er tidligere værkstedsbygninger for landets DSB-tog, men skaber nu en urban og stemningsfuld ramme om dit næste arrangement.

Centralværkstedet og Smedien er to af Comwells unikke venues – placeret midt i Aarhus med fem minutters gang fra byens banegård og tæt på Molslinjen. Her mærker man tydeligt stedets fortid som byens tog-værksted, hvor gamle togskinner stadig ligger i betongulvet, mens de oprindelige porte er udskiftet med store remisevinduer fra gulv til loft. Der er højt til loftet, rå jernsøjler, fritlagte dragter og blottede tegl, som tilsammen skaber et urbant og råt særpræg. Suppleret med tunge gardiner, moderne lysekroner og charmerende detaljer skabes der en stemningsfuld atmosfære i de historiske bygninger.

En af dem, der ofte benytter Centralværkstedets lokaler, er BUPL Østjylland. Flere gange årligt afholder de konferencer med alt fra 50 til 300 deltagere, hvor de rå rammer er til inspiration for kursisterne, fortæller Louise Preisel, administrativ medarbejder hos BUPL Østjylland:

”Vi er superglade for stemningen og den gode historie i lokalerne. Det rå kombineret med det stilfulde kan noget særligt i forhold til at skabe lækre rammer om vores kursister.”

Hjemmelavet mad til enhver

I Centralværkstedets køkken bliver maden lavet fra bunden af passionerede madentusiaster med sæsonens grøntsager og kød leveret fra Grambogård – altid med fokus på bæredygtighed og økologi. I køkkenet tryller konditoren med luftige cremer, perfekt tempereret chokolade og friske bær, og sikrer, at både smag og æstetik er i top. Hos BUPL Østjylland hæfter de sig særligt ved det store udvalg og den fleksible service.

”Maden er anrettet lækkert med et godt udvalg, så uanset om man spiser grønt eller kød, er der mulighed for et skønt måltid. Der er også mulighed for at komme med særlige kosthensyn, hvis der f.eks. er en kursist, der har glutenallergi,” påpeger Louise Preisel.

Sparring skaber flow i dagens møder

En vigtig del af Centralværkstedet og Smedien er holdet af dedikerede medarbejdere, der ihærdigt arbejder for at skabe de bedste arrangementer. De forsøger altid at finde en løsning, der passer præcist til det arrangement, som afholdes, selv hvis behovene er en smule anderledes. De kommer tilmed gerne med input og rådgivning, hvis det ønskes.

”Vi har typisk en idé om, hvordan vores arrangement skal forløbe, og her er det rart at få inputs fra medarbejderne, så vi får det bedste flow i løbet af dagen. Dog kender vi efterhånden hinanden så godt, at begge parter ved, hvad der fungerer,” pointerer Louise Preisel.

Centralværkstedet & Smedien

  • Venues til private fester og erhvervsarrangementer

  • Centralværkstedet: 1200 m2 med plads til 700 gæster i stolerække og 352 gæster ved runde borde

  • Smedien: 469 m2 med plads til 200 gæster i stolerække og 140 gæster ved runde borde

  • Adgang til en hyggelig grøn byhave

  • Mulighed for overnatning på Comwell Aarhus

comwell_festival_2022_2.jpg

Hold konferencen som en festival

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.
Jesper Rais

Fine dining i unik vinkælder

Hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn
og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder.
De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning,
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.